Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka + moguća korupcija | Allen Sikter

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Simba
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Jul 9, 2024
Time
23:32
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/751171/

Denis2

Participant
Leader of unofficial org
Joined
Mar 2, 2024
Messages
24
Poštovanje Mujo i Abrahame.

Okačio sam ovdje žalbu: Rejected - Troll sa car sharingom | 60405

Žalba je moja od ID-a 28427 kao i pov sa žalbe, moj forum account "Coby Redington" je banovan privremeno i nemam mogućnost da prijavim igrače, iz tog razloga je poznanik Diego okačio žalbu u moje ime, da bi igrač snosio posljedice za to što je uradio (što je prekršio server pravila). To je također napomenuto u toj žalbi, da je moj forum account banovan i da prijatelj postavlja žalbu u moje ime jer drugačije nisam u mogućnosti da prijavim igrača.

ID 60405 je prekršio pravilo "troll sa car sharingom" jer je gurao vozila mog sharing br. 4 biznisa izvan Green zone da bi ih zapalio, gdje je radio svašta nešto što ne bi smio, a Mujo je rekao ako se neko uhvati da to radi (pali,gura,baga rente), da će dobit ban za to, pa očekujem da se to sad i desi.

Admin Allen Sikter je odbio tu žalbu i napisao sljedeće:

"Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju)".

Koliko se sjećam dozvoljeno je da neko stavlja žalbu u tuđe ime ako je forum te osobe banovan a ja sam na toj žalbi napomenuo da je moj forum account banovan i da drug kači žalbu u moje ime jer ja nisam u mogućnosti zbog banovanog forum accounta, jer kako drugačije da igrači snose posljedice?

To je jedna stvar, druga stvar je ta što Allen Sikter odbijajući tu žalbu, uporno spašava prijatelje od ID 7906 (ID 7906 Evion White je Allenov bff sa kojim je proveo najviše vremena kao igrač, radeći svašta nešto za pare) koji pale moje rente SHARING br. 4 i na taj način oni prolaze bez kazne.

Ovo nije prvi put Allenu da bude korumpiran i da radi šta želi na svoju ruku spašavajući svoje prijatelje i njihove prijatelje od kazni za kršenje server pravila.

Zamolio bih da se moja žalba ponovo pregleda i da se ID 60405 kazni za ovo što je radio sa car sharingom br. 4 (autima koji su u vlasništvu mog biznisa tj. mene) jer imate pov sve detaljno šta je radio od početka do kraja, također bih zamolio da se Allen Sikter kao admin kazni za to što radi, jer umjesto kao admin da bude tu za ljude da im pomaže, on pomaže samo svojim prijateljima od kojih je kao igrač zaradio puno para i sl.

Unaprijed hvala na razmatranju moje žalbe, pozdrav.

- Coby Simba


Ps. ovu žalbu kačim u ime mog prijatelja Coby Simba jer je njegov forum account banovan i nema drugačijeg načina da okači žalbu i da se žali na odluku administratora, osim preko tuđeg forum accounta što je koliko znam dozvoljeno.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom