By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Smanjite brzinu reproduciranja i promatrajte trenutak netom prije pucnja iz revolvera. Čovjeku skokne nišan u milisekundi, na udaljenosti cca 2 metra točno na karakter.
hvala fan-u , samo pohvaleSmanjite brzinu reproduciranja i promatrajte trenutak netom prije pucnja iz revolvera. Čovjeku skokne nišan u milisekundi, na udaljenosti cca 2 metra točno na karakter.
Takav flik, i to svaki put, je nemoguć...
Mali čita ko veliki
ispred tebenzm odakle hita
Ja ovim putem želim da se zahvalim svima ali nisam znao da ce se ovako zavrsit uvjek sam bio dobar prema svima ali ja POV nažalost nemam, nisam čiter niti sam bilo kad čito ja nemam pov jedina situacija po meni da se izadje iz ovoga je PC ček to je to od mene.nzm odakle hita
boli nas kurac uzivajJa ovim putem želim da se zahvalim svima ali nisam znao da ce se ovako zavrsit uvjek sam bio dobar prema svima ali ja POV nažalost nemam, nisam čiter niti sam bilo kad čito ja nemam pov jedina situacija po meni da se izadje iz ovoga je PC ček to je to od mene.
tako ti i treba sto reportas za svaku sitnicu sad ces se odmorit i malo naucit da ne treba biti picka, uzivajJa ovim putem želim da se zahvalim svima ali nisam znao da ce se ovako zavrsit uvjek sam bio dobar prema svima ali ja POV nažalost nemam, nisam čiter niti sam bilo kad čito ja nemam pov jedina situacija po meni da se izadje iz ovoga je PC ček to je to od mene.
znaci vrijedjamo se po foruma aaatako ti i treba sto reportas za svaku sitnicu sad ces se odmorit i malo naucit da ne treba biti picka, uzivaj
nisi htio povuci zalbu na 6.8 sad ga duvajznaci vrijedjamo se po foruma aaa
sve ti se vracaJa ovim putem želim da se zahvalim svima ali nisam znao da ce se ovako zavrsit uvjek sam bio dobar prema svima ali ja POV nažalost nemam, nisam čiter niti sam bilo kad čito ja nemam pov jedina situacija po meni da se izadje iz ovoga je PC ček to je to od mene.
volim i ja tebenisi htio povuci zalbu na 6.8 sad ga duvaj
ja tebe volim višesve ti se vraca