sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!svj ces dobit nisi se cuouzivaj forum ratnice
Jel to moj problem sto je ubagovano?svj ces dobit nisi se cuo
je tvoj je problemJel to moj problem sto je ubagovano?
šefe ja sam svoje izbrojo tako da živio
plus decko ga ubija napred a paneli su iza kuce sto znaci da nema dovoljno rp razloga za brojanje jer se paneli ni ne vide u videu plus decko ne snimas sve slojeveuzivaj forum ratnice
Nemas prijatelje u rl, smrdis ovde na grandu i kempas forum da bi iskalio svoju mrznju sto te maltretiraju u skoli i sto te biju svaki dan, jedini drug ti je kucni ljubimac kog ne pustas iz kavez jer znas da bi i on pobego od tebe kolko si debeo i kolko smrdissve u pov
imali ste jedan panel koji smo i uzeli tkd ne seri mnogoJoj dečkići moji koliko ja znam da vi ne biste smijeli doći i brojati nama na našem posjedu i dati uslov kao krađa panela brate mili vi možete doći na panele 15 min prije panela a paneli su trebali biti gotovi za 2 sata tj. oko 3 ujutro. Hvala pametni Mosby Family <3
ovaj frajer ocito ovdje prica za sebe ahahahahhaNemas prijatelje u rl, smrdis ovde na grandu i kempas forum da bi iskalio svoju mrznju sto te maltretiraju u skoli i sto te biju svaki dan, jedini drug ti je kucni ljubimac kog ne pustas iz kavez jer znas da bi i on pobego od tebe kolko si debeo i kolko smrdis