Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Troll sa car sharingom | Mujo Simba

Your ID
28427
Players nickname
Coby Simba
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 16, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/758482/#post-2682549

Denis2

Participant
Leader of unofficial org
Joined
Mar 2, 2024
Messages
20
Pozdrav Mujo.

Ovdje sam prijavljen: Approved - Troll sa car sharing | 28427 za "troll sa car sharingom".

ID 5500 je 12.7.2024 u 4 ujutro parkirao svoja vozila na mjesta banovanog igrača ID 7906, on mu je po njihovim riječima "poklonio svoje parking pozicije" i ako to banovan igrač NE MOŽE uraditi, jer je BANOVAN i nema pravo glasa, nit može utjecati na nešto ingame, ako ne može ući na svoj ingame account, ne može uraditi ni ništa drugo.

Istog trenutka pišem Gerritu koji je do sada bio moj kontakt sa ID-em 5500 i preko njega smo sve dogovarali, cijene rente, pozicije i tako dalje. Gerrito nije bio tu, tako da sam pisao direktno ID-u 5500 odmah
čim sam našao njegov discord.

Dokaz gdje Gerrito kaže da je Evion (banovani igrač( njemu "poklonio parking pozicije" (iako on kao banovan igrač to ne može uradit):
Pov prepiske našeg razgovora: Watch Razgovor sa ID 5500 | Streamable

ID 5500 je po dogovoru sa banovanim igračem ID 7906 12.7.2024 odmah poslije restarta preuzeo sve njegove pozicije kod glavne i kod Sandy bolnice, iako on sa banovanim igračem ne može ništa dogovoriti + odradili su to "taktički" samo da ja ne bih ništa dobio ni od čega.

ID 5500 predložio sam podjelu koja bi bila fer, međutim po porukama koje možete vidjeti na povu iznad, odbio je svaku moguću saradnju i ne zanima ga to jednostavno me ne jeb*e ni 5% što se kaže.

Pisao sam mu danima, nije htio ni na jednu jedinu poruku da mi odgovori.

Dolazi dan 16.7.2024, 04:00 poslije restarta, ID 5500 i Carlos Malchiny koji je suvlasnik tog sharinga, dolaze ispred bolnice da snime mene kako sasvim normalno parkiram auta na parking pozicije, jer po tvojim riječima Mujo mi se moramo dogovoriti kao vlasnici sharinga šta da radimo, a on je ovdje uradio sve na svoju ruku, nije htio da komunicira sa mnom uopšte, preuzeo parking pozicije i šta se sad očekuje od toga?

Da li to on/i smije raditi šta hoće i kad hoće, a ja ne smijem?
Na žalbi priznaje da mu je banovan igrač "poklonio" parking pozicije, umjesto da mu objasniš da to tako ne može jer je banovan, samo mene banuješ, dok drugi igrači prolaze nekažnjeno.


Eh sad, od 04:00 pa do negdje 05:00 otprilike nekih 40ak minuta je trajao razgovor sa Carlosom koji je došao tu da priča, jer se Thommy nije htio pojavit, ni dogovorit na poruke, ni bilo šta drugo, ako treba postavit ću pov od 40 minuta pa slušaj šta smo pričali Carlos (indirektni vlasnik tog sharinga) i ja.

- Evo ovdje isječak pova od par minuta pa da čuješ šta je sve pričao jer se Thommy nije htio pojavit:

Eh sad, ja sam sve ovo napisao tebi Mujo u DM jer mi je forum account banovan i ne mogu tamo slati 300 poruka, pogotovo ne privatne poruke sa nekim adminima koji su uključeni u cijelu ovu priču.

1. Meni se daje ban za "troll sa car sharingom", a ID-u 5500 koji mi nije htio odgovoriti na poruke vezano za parking pozicije, niti se šta dogovoriti sa mnom, ne daje se ništa.

Bit ćemo realni kao i uvijek do sad, vlasnici tog car sharinga su Carlos Malchiny/Gerrito Malchiny i Thommy Parker (ID 5500 na kojem se i vodi taj sharing).

Ja ne znam šta su oni tebi pisali, da bi samo ja dobio kaznu, ali na dokazima dostavljenim iznad možeš vidjet da nisam samo ja kriv u ovom slučaju.
ID 5500 ne želi uopšte da sarađuje, da priča, da komunicira sa mnom, pokušava na silu sve da dobije i izgleda evo da mu je to pošlo za rukom? Šta ja sad trebam od sad da ignorišem druge vlasnike sharinga da ih ne poštujem ni 5% i da ih ne doživljavam, pa kad parkiraju auta na moja auta da ih prijavim za troll za car sharing, jer ipak će samo oni dobit ban ja neću? Ne kontam.


Ako si mene banovao za troll sa car sharingom, analiziraj cijelu situaciju ponovo, njegove poruke i obraćanje meni, izbjegavanje komunikacije i dogovora sa njegove strane, pa i njemu daj ban fino da to bude pošteno, a ne da se meni daje ban zato što pokušavam da se izborim za nešto što nije ni moje, ni njegovo, nego zajedničko od svih igrača.

Nema rješenja za ovu situaciju, a ovdje ispada da se ID 5500 brani, da sam ja jedini krivac za cijelu ovu situaciju što nema veze sa vezom.

Znam Mujo da tebe ne zanimam ni ja, ni ID 5500, nit bilo kod od nas, to kažem u tom kontekstu da je tvoja odluka uvijek fer i korektna i da nisi sklon nikome da smanjuješ/umanjuješ kazne i da je svaka tvoja odluka fer i korektna, po pravilima, tako da te molim još jednom da razmotriš ponovo ovu cijelu situaciju i da ponovo doneseš odluku jer smatram najiskrenije da ovo što se desilo nije fer prema meni, više o tome u nastavku:

U cijeloj ovoj situaciji ja pokušavam da komuniciram normalno što moje poruke i govore, dok ID 5500 izbjegava komunikaciju sa mnom, ne odgovara mi na poruke i tako dalje.

Evo dokaz (slika ispod) za pov od 40 minuta gdje sam pokušao sa Carlosom da dogovorim sve vezano za parking pozicije, jer Thommy nije htio da mi odgovori ni na poruke na discordu, nit je htio da dođe u voice i tako dalje:

Nije meni problem okačiti pov od 40 minuta da i tu čuješ da je moj jedini cilj da se dogovorimo ko ljudi, samo što ovi ljudi očigledno ne razumiju šta to znači.

Eto Mujo uvijek si do sad bio objektivan, pa se nadam da ćeš biti i ovdje, jer ovo je samo jedan primjer kako neko od igrača sebi prisvoji šta hoće, ne želi da komunicira sa drugim igračima, i poslije za to ne snosi nikakve posljedice kao što je ovdje slučaj sa ID-em 5500, dok ja koji danima znači čekam odgovor, ne dobijem odgovor i onda snosim posljedice, a osoba koja me je ignorisala i koja mi je bila dužna poslati poruke, ne dobije ban, ne dobije ništa.

Ja iza sebe nemam senior admina Gerrita Malchinya, nemam iza sebe Carlosa Malchinya koji je više puta bio senior, nit imam bilo koga drugog koga ima "Thommy Parker" ID 5500 da mu čuvaju biznis "odozgo" što se do sad uvijek i radilo.

Budimo realni, objektivni, molim te Mujo da sagledaš ponovo situaciju i iz moje perspektive i da doneseš naknadno odluku za sve ovo što se desilo.

Ok banovao si me, sve super podržavam to i neka si, ali šta ćeš uraditi sa ID-em 5500 koji se toliko osilio što ova dvojica navedena iznad stoje iza njega, što zna da ga niko od običnih admina neće dirat i tako dalje?


Evo, na kraju krajeva, na povu gdje me igrač prijavio ne vidi se moj ID, vidi se samo ilegalan redux po imenu "Reyli" koji nema legit vodu, nema alge, nema ni legit drug effect kao ni hit effect, hoćete li njega sad pc checkat i provjerit mu to i banovat ga ako mu redux nije legalan?

ID 5500 zna da ga niko od pc checkera neće dirat zbog Carlosa i Gerrita, pa koristi ilegalan redux i boli ga briga za sve.


Ako sve radimo po pravilima, onda ID 5500 treba sad bit pc checkan da mu se utvrdi da li njegov redux posjeduje alge u vodi i talase i ostale stvari koje su ilegalne na tom reduxu, ili je legalan ili je ilegalan, ali se to neće desiti jer niko od pc checkera neće htjet da ga pc checka i da utvrdi to kršenje pravila, da ne bi ostao bez svog dragocjenog biznisa.

Meni Carlos jutros u voice-u kaže "samo ćeš ti dobit ban za troll sa car sharingom", a evo sad gledam tako je i bilo iako to nije fer, jer niko od njih ne želi dogovor, nit odgovaraju na poruke.

Znam da nemaš nikakve veze sa njima Mujo, ali imaj na umu ove poveznice ta 3 igrača i da su ovo odigrali sve kao namještaljku da bi ja dobio ban.

Ako se vode ovakvim igricama kao igrači, kakvim igricama se tek vode kao admini?

Znam da od ove moje žalbe vjerovatno nema ništa, i da sam ovo sve uzalud pisao, ali eto ja sam rekao da ću pokušat da ti objasnim sve ovdje u forum žalbi, da pojednostavim sve što se desilo maksimalno i to je to.

Hvala ti na razmatranju žalbe i na odgovoru pa kakav god to bio.

Pozdrav od Coby-a.

Ps. ovu žalbu pišem u ime prijatelja jer mu je forum account banovan.
 

Denis2

Participant
Leader of unofficial org
Joined
Mar 2, 2024
Messages
20
Dodatno:
Pored svega ovoga što sam napisao iznad, smatram da nije fer da samo ja dobijem ban za sve ovo što se desilo i to maksimalnu kaznu.

Ovo je druga situacija, nova, koja nema veze sa situacijom iz prošlosti, i smatram da bi obojica trebali dobiti ban po 7 dana i da se dogovorimo kao ljudi, kao što je bilo prvi put kad si nas banovao.

Nakon 7 dana smo došli i dogovorili se ko ljudi, sve je riješeno bez problema, a dogovor se sigurno neće postići ako si banovao jednu osobu, a drugu nisi.

Ta druga osoba ID 5500 koju nisi banovao će likovat zato što nije banovan, i neće imat razlog da postigne bilo kakav dogovor, jer zna da nije dobio ban prvi put, pa neće dobit ban ni drugi, ni treći, ni sljedeći put kad napravi isti problem sa nekim drugim vlasnikom sharinga.

Ovo je nova situacija, nova osoba koja nema veze sa prošlom situacijom i smatram da treba ID 5500 banovati 7 dana za troll sa car sharingom jer se na svim porukama koje sam poslao iznad, vidi da ne želi da komunicira sa mnom uopšte, a ja danima čekam odgovor kao da je ne znam ko u pitanju. Imaš sve poruke koje dokazuju da sam ja ovu trenutnu situaciju htio izbjeći, ali su me danima zavlačili pa je došlo do ovoga da je situacija eskalirala.

Pored toga smatram da bi bilo fer da mi se smanji kazna (ban) na 7 dana jer ovo je nova situacija, nova osoba, a imaš sve dokaze iznad u porukama koji ukazuju na moju želju za dogovorom, a od ID 5500 nit ima želje za dogovorom, nit ima odgovora na moje poruke nit bilo šta drugo. Ne zanima ga ništa, tjera inat, glumi silu samo zato što mu je bff admin i to na visokoj poziciji sa koje može da ga štiti.
 

HopeDope

Player
Player
Joined
May 16, 2022
Messages
23
Kao sto sam napisao i u zalbi, ja sam tebi ponudio neki vid ugovor na kojem si ti meni poslao sliku da skroz zamjenimo mesta, a po tvom recima "Ovo je nova situacija, nova osoba koja nema veze sa prošlom situacijom" a meni u poruke pises od INATA bi ja da uzmem ta mesta sto znaci da je i te kako vezano za Evion i za vasu proslu situaciju.. Ja pricam za sebe i to ce biti finalno ne zanima me i ne trebas mesati druge ljude. Ti si svoje napisao a sad tu ocigledno lazes a to se vidi po porukama koje si ti meni slao + screenshotove.. "dolaze ispred bolnice da snime mene kako sasvim normalno parkiram auta na parking pozicije," Ovo je ocigledno laganje administraciji i pokusaja da sebe izvuces od tu situaciju, znao si da su meni tamo auta i namjerno dosao (to se vidi po porukama) i na kraju slikao i to meni poslao u DM "Rjeseno". Tu ocigledno lazes i ja bi hteo da se to razmotri jer ti ocigledno ovde lazes Deputy-a..
 

mitashbg

Player
Player
Joined
Jul 16, 2024
Messages
2
zbog ovih klosara raspalih su stradali ne duzni i dobri ljudi a i oni ce stradaju samo tako, karaj ove smradove ovog carlosa,gerrita i tommy
jebi ne vadi bato to su gnjide ljudi koji ce svoje dobiti
 

Evion White

Player
Player
Joined
Nov 23, 2021
Messages
265
Postovanje Mujo
ja se izvinjavam sto pisem
ali posto se ovdje moje ime vise puta spominje hteo bi i ja da dodam nesto.

ja sam kupio Sharing 3 3/2023 godine i sva ta mjesta sam ja drzao od pocetka rente.
Coby je kupio/dobio rentu tek 1/2024 god.
ova prica se vec treci put kako se prica ponavlja sa Cobijem.
Tada je isto tako izgurao moja vozila kao sto je sada Tommy-u napravio i zalio se kako sam ja njegova mjesta zauzeo..
a na svaki LiveStream od Mudje ili Moneta se moze vidjeti da moja renta tu oduvjek stoji.
Na kraju ja ni kriv ni duzan dobio ban na 7 dana zbog Cobijeve lazi.

e sada se ponavlja ista prica Cobijeva sa drugim vlasnikom.
to mjesto gde sada Sharing 1 stoji kod bolnice sam ja drzao Godinu i pol.
i ja sam pisao njima kad mi istece renta i oni ga zauzeli i gotovo.
i sada je to Cobiju krivo zasto on nije zauzeo to mjesto i pokusava sa svom silom i milom da namjesti Tommy-u
ban kao sto je sredio Zampi,Viktoru i meni zbog rente.
eto odma prijavio Tommy-a 2x za G.P 1.7 i za Redux.

Ovako Coby.
zbog cega se morat Tommy sa tobom dogvorat? ko si ti da on tebe pita gde ce postaviti svoju rentu kakav dogovor?
on je prvi zauzeo i gotovo.
Ti nisi ni znao kad meni istece renta.
Hvala bogu da ima svoj POV kao dokaz da pokaze Muji ko je tu crna ovca izmedzu nas bila.
ti si ta osoba koja je bagovala rentu koja je palila rentu i koja gura rentu.

Tommy nije nista prekrsio on je sve legalno napravio.
Decko je vidio da je to mjesto prazno i postavio svoju rentu.
A ti sada idi spavaj jer previse pravis nemira na serveru zbog te rente.. inace ti se treba oduzet ta renta.
jer ti je ovo vec treci put kako kvaris izgled servera.

i kao sto se vidi da lazes Deputy-a i za to trebas da budes kaznjen!
 

mitashbg

Player
Player
Joined
Jul 16, 2024
Messages
2
Postovanje Mujo
ja se izvinjavam sto pisem
ali posto se ovdje moje ime vise puta spominje hteo bi i ja da dodam nesto.

ja sam kupio Sharing 3 3/2023 godine i sva ta mjesta sam ja drzao od pocetka rente.
Coby je kupio/dobio rentu tek 1/2024 god.
ova prica se vec treci put kako se prica ponavlja sa Cobijem.
Tada je isto tako izgurao moja vozila kao sto je sada Tommy-u napravio i zalio se kako sam ja njegova mjesta zauzeo..
a na svaki LiveStream od Mudje ili Moneta se moze vidjeti da moja renta tu oduvjek stoji.
Na kraju ja ni kriv ni duzan dobio ban na 7 dana zbog Cobijeve lazi.

e sada se ponavlja ista prica Cobijeva sa drugim vlasnikom.
to mjesto gde sada Sharing 1 stoji kod bolnice sam ja drzao Godinu i pol.
i ja sam pisao njima kad mi istece renta i oni ga zauzeli i gotovo.
i sada je to Cobiju krivo zasto on nije zauzeo to mjesto i pokusava sa svom silom i milom da namjesti Tommy-u
ban kao sto je sredio Zampi,Viktoru i meni zbog rente.
eto odma prijavio Tommy-a 2x za G.P 1.7 i za Redux.

Ovako Coby.
zbog cega se morat Tommy sa tobom dogvorat? ko si ti da on tebe pita gde ce postaviti svoju rentu kakav dogovor?
on je prvi zauzeo i gotovo.
Ti nisi ni znao kad meni istece renta.
Hvala bogu da ima svoj POV kao dokaz da pokaze Muji ko je tu crna ovca izmedzu nas bila.
ti si ta osoba koja je bagovala rentu koja je palila rentu i koja gura rentu.

Tommy nije nista prekrsio on je sve legalno napravio.
Decko je vidio da je to mjesto prazno i postavio svoju rentu.
A ti sada idi spavaj jer previse pravis nemira na serveru zbog te rente.. inace ti se treba oduzet ta renta.
jer ti je ovo vec treci put kako kvaris izgled servera.

i kao sto se vidi da lazes Deputy-a i za to trebas da budes kaznjen!
ti da cutis i da izadjes ljudima iz dupe, nices de te ne posade prestani da guras dupe de se mere kurcevi i nauci se da gledas svoja posla jer ovde se ne pitas ni za promenu sijalice btw obrisi suze zbog bana i duvaj ga muji i abrahamu tamo po dm to ti i ostaje "ZABAVLJACU"


ovi braca dump and dumper malchiny sve ih treba sankcionisati
 
Top Bottom