na povu se vidi zabranjeno rolanje i mjenjanje puske,lp
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nakon pregledanih dokaza, ne mogu da zakljucim zalbu
ID:25959 neka posalje svoj POV
Rok 6h
Imas illegal redux bato
Ajde kad si tako pametan, kazi mi zbog cega je to ilegalan.Imas illegal redux bato
cao brate, po cemu je redux illegal? Koliko je ljudi dobilo pov request sa tim reduxom i niko nije banovan. Sledeci put se bolje informisiImas illegal redux bato
Ovo je kaznjivo BA .
Dobro sad znam, ali kad sam uradio ovo nisam znao jer nisam igrao 7 meseci, a pre 7 meseci to nije bilo uopste kaznjivo, a kad sam krenuo opet da igram niko mi nije nista rekao, cak su i drugi ljudi radili to.Ovo je kaznjivo BA .
de nauci sta je ilegalno a sta legalno cijeli redux je fixan legalan je na svakom grand serveruImas illegal redux bato
Tolerisali su do nedavno,pa su poceli kaznjavatDobro sad znam, ali kad sam uradio ovo nisam znao jer nisam igrao 7 meseci, a pre 7 meseci to nije bilo uopste kaznjivo, a kad sam krenuo opet da igram niko mi nije nista rekao, cak su i drugi ljudi radili to.
Bato proslo je 24hNakon pregledanih dokaza, ne mogu da zakljucim zalbu
ID:25959 neka posalje svoj POV
Rok 6h
Koliko si bedan, bas hoces nekome ban da nabijes?Bato proslo je 24h
vidim da ne kontas zasto je ovo BA. Prvo nije do toga da se ti rolas drugima nego je do toga da kada tako svicas pogotovo sa shotgunom 2 puta brze pucas a ne ako ti to radis a normalno rolas drugomemoze li se stati na kraj ovome i vise ljudi da se informisu da je BA samo ako to uradis a rolas se u tudjim ocima sto se ovde nije desilo?