By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jel tebe neko nesto pitao?Ajde produzi!Policajci samo rade svoj posao ti sto nisi podigla ruke za 5 sekundi nije nas problem hvala. smejurija od zalbe ....
Policajci samo rade svoj posao ti sto nisi podigla ruke za 5 sekundi nije nas problem hvala. smejurija od zalbe ....
Pa ako ti ja kazem evo dizem ruke sacekaj,ne razumem zasto nastavljas da brois?Policajci samo rade svoj posao ti sto nisi podigla ruke za 5 sekundi nije nas problem hvala. smejurija od zalbe ....
ja metak opukao nisam , to sto ona pusi joint dok joj moj kolega govori imas 5 sekundi da dignes ruke u vis nema veze a hahahaaPa ako ti ja kazem evo dizem ruke sacekaj,ne razumem zasto nastavljas da brois?
To dal je bila cigara ili dzok ti nemozes da znas,ja sam bezobzira na sve ispala covek i bez bezanja sisla sa motora i krenula da ispostujem naredjenje,e sad to sto tvoj kolega nema strpljenja to je vec druga prica!ja metak opukao nisam , to sto ona pusi joint dok joj moj kolega govori imas 5 sekundi da dignes ruke u vis nema veze a hahahaa