Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved (SAHP) Korumpirana biografija | Torn Salazar 53916

Status
Not open for further replies.

TornSalazar

Player
Player
Joined
May 15, 2024
Messages
2
Organizacija:SAHP

Ime: Torn Salazar
Pol: Muski
Godine: 31
Datum rođenja: 10.03.1993
Državljanstvo: Američko
Nacinalnost: Srbin
Mesto rođenja: Republika Srbija
Mesto boravka: Los Santos, USA
Otac: Steven Salazar
Majka: Kristina Salazar
Visina i tezina: 185cm / 88kg
Vrsta tela: Prosečne građe
Boja ociju: braon
Boja kose: Crna
Tetovaze: desna i leva ruka


----------------------------------------------------------------------------------------------
Osobine: Direktan, pravedan, Lukav,Inteligentan,Snalazljiv,Druzeljubiv
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hobi: Kosarka,fudbal,Teretana,Dzogiranje
----------------------------------------------------------------------------------------------


Torn je rođen 1993. godine u glavnom gradu Beogradu . Živeo je poprilično mirnim zivotom u bedi i siromastvu. Tokom svoje osnovne škole i boravka u njoj prolazio je vrlo loše. Otac mu se bio stolar, a majka je je radila povremeno kao kafe kuvarica . Otac je kod kuće posedovao veliki broj raznovrsnog oruzija zato sto se iz hobija bavio lovom. Torna je oduvek zanimalo ocevo oruzije iz kolekcije te je poceo polako da se iskrada i vezba sa njime u šumi. Zbog svojih losih ocena jedva je nekako uspeo da upise srednju školu. Tokom školovanja upoznao je ljude koji su mu pokazali kako moze sam izraditi oruzije. Otac mu iznenada umire kada je on imao 13 godina zbog greške lekara na operaciji. Majka je bila ocajna,potištena očevom smrti, i morala je pronaci bilo kakav posao kako bi prehranila Torna i nju. Nikako u tome ne uspeva zato sto nije bila obrazovana,i zbog toga se ce se Torn ispisati iz srednje škole kako bi se nekako snasao i pronašao bilo kakav posao kako bi preziveli. Zbog svoje depresije uzrokovane očevom smrti postao je slab sa živcima i poceo je piti i lekove za smirenje.U tom vremenskom periodu nejgova starija sestra Maria vraca se iz Amerike,u kojoj je bila članica jedne bande koja se bavi prostitucijom,prodavanjem droge,oružja,falsifikovanjem dokumenata, iznudama i kradjom kola , to ce Tornu koristiti da preko nje upozna taj kriminali svet i da ga uvedeo polako u posao sa njom.Počinje sa svojom starijom sestrom dzepariti ljude po vozovima i autobusima,krasti automobile i ubijati za novac. Svakoga ko ga nije ispostovao dogovor i naredbe je likvidirao po kratkom postupku bez trunke razmisljanja.
Nakon svojih navrsenih 20 godina,Torn je odlučio odsluziti vojni rok u vojsci kako bi naučio rukovati s oružjem koje ce mu biti od znacaja za kasnije. Majku ostavlja samu da zivi kod kuce i finansira je sa novcem koji uspe da zaradi kako bi prezivela. Nakon vojnog roka odlučio je da ne ostane u vojsci .Svoju tugu za izgubljenim ocem je smirivao uzimanjem lekova za smirivanje ,marihuanom....
Posle nekoliko godina naknadno na inicijativu majke završava vecernju skolu i stice uslov da upise Policijsku akademiju koju zavrsava sa zavidnim uspehom.
Prvo je bio obican policijski pozornik i posle nekog vremena je dogurao do glavnog komadira stanice ,tako je pomagao majici da zivi normalnim i lagodnim zivotom.
Sa vremena na vreme Tornu se jave stare emocije i navike da se bavi kriminalom te je posle toliko uspeha dao otkaz i odlazi sa sestrom u Ameriku gde ce prikljuciti jednoj od najvecih bandi i ponovo poceti da se bavi kriminalnim radnjama.






1.Torn može sarađivati sa kriminalnim grupama, i oslobađati određene pripadnike i očistiti kazne i dosije, u slušaju da ne sarađuju može ih mučiti kako bi izvukao informacije.
2.Torn može ući u borbu 2v1 zbog svog dugog iskustva i rada u NGu.
3.Torn može tražiti mito do $100.000
4.Torn može da: vuče, skuplja sa poda, veže, ubacuje u auto, penje uz merdevine, otvara PDA, pruza prvu pomoć sa revolverom ili tazerom u ruci.
5.Torn može uništiti kamericu bilo koje osobe ili ubije osobu kako bi uništio dokaze/svedoke ( upotrebom komande /try ).
6.Torn može da posedovati i prodavati oružje sa kriminalnim grupam na crnom tržištu (sem opreme organizacije).
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
842
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom