Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Odbijena aplkacija za lidera I Dragan Macak

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23454
Players nickname
Skyler Blueblood
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Jul 23, 2024
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/756108/

Sky Heyli

Veteran
Leader of unofficial org
Postovani Mujo i Abrahame, ovom prilikom pisem jer su mi odbili aplikaciju za Familiese sa razlogom da ne traze lidera sa mojim specifikacijama. Za pocetak, nisam nikakav program, stroj, niti bilo kakav objekt da bi mi netko napisao da moje specifikacije nisu dobre. Kada su vec to napisali kao razlog, onda bi me zanimalo zasto to moje specifikacije nisu ono sto oni traze u jednom lideru. Bila sam lider 2 puta, posljednja sam na Grandu koja je uspjesno vodila organizaciju puna 2 mjeseca. Nakon mene svaki lider koji je dosao nije izdrzao mjesec dana. Nemam kazne ig i poznajem pravila vise i od nekih admina.
Smatram da njihova odluka nije bila korektna i da nije bilo razloga za odbijanje moje prijave.
Ako je i bio neki razlog za odbijanje onda definitivno nije trebalo biti napisano da ne traze lidera sa ovakvim specifikacijama jer bi to onda znacilo da ne zele uspjesnu organizaciju koju ce netko voditi kako sva pravila nalazu.
Hvala na citanju i nadam se odgovoru od vas.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom