Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za The Bloods Street Gang I Urke Woodley

Urke Woodley

Player
Player
Joined
Oct 10, 2023
Messages
162
Informacije
1. Vaše ime IRL:Uroš
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek na mreži dnevno: od 4 do 6 sati
5. Vaš Discord: mirca17
6. Vaše ime in game:Urke Woodley
7. Vaš ID:30480

Dodatne Informacije
1. Vođa za Bloods street gang

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije

2.0 Vec sam imao jednu lepu i uspesnu organizaciju i jedan prelep madnat imao sam dosta ljudi sa iskustovm koji bi mi pomagali i koji su bilu tu uvek za mene kad bi mi trebalo pomoc oko vodjenja voditi organizaciju po meni je jedna od lepsih stvari koja mi se desila na ovom projektu i bas mi je pomoglo da steknem dosta prijatelja i dobrih ljudi.

2.1 - Pre svega, imam dosta iskustva u bandama. Video sam mnogo i stekao iskustvo. Mnogo sam bio vođa na događajima bandi. Posvećena sam tome da članstvo ostane jako i uspešno. Vodio sam mnogo stvari dok sam bio lider. Siguran sam da ću biti vođa koji ne dobija opomene. Možemo da postignemo velike stvari sa mojim saigračima u mom mandatu i da ostanemo na vrhu takmičenja.

2.2 - Verujem da imam odlično vođstvo. Sve sam video šta nije u redu sa onim što je netačno. Siguran sam da imam dovoljno informacija. Na osnovu mog iskustva. Zadržaću Bloods street gang bandu na vrhu. Bloods street gang će uvek biti aktivan.

2.3 - Mislim da je Bloods street Gang jedna od važnih bandi kao i druge bande. Dugo sam u gradu. Video sam neaktivne i nemoćne u getu. Zato želim da budem vođa bande Bloods Street gang jer ću i ovo promeniti, uveren sam u sebe i želim da radim ove stvari pod zamenikom mog vođstva. Moj cilj je da ovo završim bez grešaka i na profesionalan način.

3. Vaši saveti za poboljšanje igre uloga u organizaciji1 - Uvek ćemo biti aktivni u bandi radeći mnogo različitih aktivnosti (pljačka prodavnice, prodavnica oružja, situacija sa taocima, fz racija, pljačka na autoputu). Pokušaćemo da stupimo u interakciju sa Lavovima, posebno tako što ćemo napraviti situaciju taoca. Verujem da ćemo na ovaj način još više unaprediti naš rp. Oni će videti Bloods street gang ne samo u štabu, svuda u getu i van geta. Uradićemo sve tako što ćemo pričati profesionalno na radiju, a da ne radimo metagaming u skladu sa pravilima. Držaćemo se pravila bez kršenja pravila. Neću dozvoliti kršenje pravila u Bloods street gang. Svako kršenje pravila će dovesti do izbacivanja, štrajka ili stavljanja na crnu listu od strane bande.

Hvala na citanju moje aplikacije zelim srecu svim ostalim kandidatima❤
 
Top Bottom