Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mateja Princip

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Mateja
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosjek online po danu : 3-12h
5. Vaš Discord : MatejaFn
6. Vaše ingame ime : Mateja Verstappen
7. Vaš ID : 30341

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS (Emergency Medical Services)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1-"Želim da postanem lider ove specifične organizacije zato što sam veoma dugo u ovom gradu i do sada se nikada nisam oprobao kao lider u nekoj organizaciji. Zato bih želeo da EMS bude prva."

2.2-"Želim da postanem lider EMS-a jer verujem da mogu doneti značajne promene koje će unaprediti našu organizaciju i zajednicu. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo u ovom gradu, stekao sam duboko razumevanje lokalnih potreba i izazova. Kao lider, planiram da uvedem inovativne pristupe i poboljšam komunikaciju unutar tima, kako bismo efikasnije odgovarali na hitne situacije. Takođe, želim da motivišem i osnažim članove tima, stvarajući radnu sredinu u kojoj se svi osećaju cenjenima i podržanima. Verujem da sa svojim iskustvom i posvećenošću mogu doprineti većem uspehu EMS-a."

2.3-"Imam vrlo profesionalnu ekipu iza sebe koja je spremna da pomogne građanima u teškim situacijama. Takođe, imam mnogo iskusnih ljudi koji bi bili deo HC (High Command) i koji bi podržali mene i sve ostale članove tima. S obzirom na ovo, verujem da sam spreman da vodim EMS."

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1-Brža Reakcija: Povećanje brzine odgovora na hitne pozive može značajno poboljšati ishod za pacijente i spasiti živote.

3.2-Kvalitetna Obuka: Kontinuirana obuka i usavršavanje osoblja osiguravaju da su članovi tima u toku sa najnovijim praksama i tehnologijama.

3.3-Unapređenje Komunikacije: Poboljšanje komunikacionih kanala između različitih sektora i timova može povećati koordinaciju i efikasnost u kriznim situacijama.

3.4-Poboljšanje Psihološke Podrške: Obezbeđivanje emocionalne i psihološke podrške za osoblje može pomoći u smanjenju stresa i sagorevanja na poslu.

3.5-Poboljšanje Kvaliteta Ususluga: Kontinuirano prikupljanje i analiza povratnih informacija od pacijenata i zajednice može pomoći u identifikaciji oblasti za poboljšanje i pružanje boljih usluga.

Rankovi:
30-01 Direktor
29-02 Zamenik Direktora
28-03 Assistent Direktora
27-04 Supervizor
26-05 Inspektor Zdravlja
25-06 Nacelnik Bolnice
24-07 Sef Laboratorije
23-08 Sef Hitne Pomoci
22-09 Pomocnik
21-Z.Inspektora Zdravlja
20-Z.Nacelnika Bolnice
19-Z.Sefa Laboratorije
18-Z.Sefa Hitne Pomoci
17-Doktor
16-Pilot
15-Laboratoriski Tehnicar
14-Ginekolog
13-Mladji Doktor
12-Urolog
11-Mladji Pilot
10-Medicinski Tehnicar
9-Hitna Pomoc
8-Pripravnik Laboratorije
7-Pripravnik Hitne Pomoci
6-Pripavnik Bolnice
5-Regrut Laboratorije
4-Regrut Hitne Pomoci
3-Regrut Bolnice
2-Suspend 24h
1-Suspend 48h

Dusan White

Dusan White najpoznatiji covek na ovom sajtu
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za EMS koji će se dešavat u Utorak 06/08/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici 5 minuta prije početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom