(( Pre godinu dana sam poceo igrati grand na drugarovom nalogu, on je prestao, on se vodio kao neciji twink i taj account je trajno banovan (ID 6955), pre nekih desetak dana sam opet poceo igrati grand i usao sam na stari account koji sam napravio pre 4 godine (ID 4439), takodje sam se ulogovao na jos jedan nalog pre 4-5 dana jer sam pomesao, taj account sa tim mejlom mi je na engleskom serveru sa istom sifrom, tako da u principu imam 3 naloga na mojoj IP adresi, mozda i vise jer sam poslednji put grand igrao pre godinu i po dana pre nego sto sam se vratio opet. Necu da pravim lideru fem-a problem pa ako bi mogli da resimo nekako da mi se banuju svi ti accounti osim mog main-a pod ID 4439 (Kom Sho). Priznajem da sam pogresio ali ne namerno. Hvala Vam unapred )) - Approved - GP 1.1, GP 1.4 | 4439
Kao sto sam naveo gore, self reportovao sam se, molim za unban jer nisam namerno prekrsio pravila i igram samo na jednom accountu, svestan sam svoje ne namerne greske i ovim putem obecavam da se nece vise ponoviti, trazim unban samo na main accountu ( ID 4439 ), zeleo bih da mi pruzite jos jednu sansu, hvala Vam na izdvojenom vremenu i nadam se najboljem
Kao sto sam naveo gore, self reportovao sam se, molim za unban jer nisam namerno prekrsio pravila i igram samo na jednom accountu, svestan sam svoje ne namerne greske i ovim putem obecavam da se nece vise ponoviti, trazim unban samo na main accountu ( ID 4439 ), zeleo bih da mi pruzite jos jednu sansu, hvala Vam na izdvojenom vremenu i nadam se najboljem