Informacije
1. Vaše ime IRL:Nikola
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6h-8h
5. Vaš Discord: nikolablack_
6. Vaše ingame ime:Nikola Anderstod
7. Vaš ID:47225
Dodatne informacije
1. Lider za.....LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Volio bih biti Leader ove organizacije zato jer sam puno puta bio u Državnim Organizacijama tako i LSPD, te tako imam mnogo iskustva u LSPD, hteo bih da sprovedem RolePlay na maksimalnom načinu.
- Oduvjek sam htio biti 101 u nekoj organizaciji i želim isprobati to iskustvo u organizaciji LSPD, Smatram da ja sada to mogu napraviti i da je sada vrijeme da uzmem ovu organizaciju.
- I kao poslednja stvar a to je što sam iskusan LSPS tim.Svi su bili HC u nekom LSPD mandatu i vodili super akcije i lab akcije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Uveo bih da moraju pitati hc dali smiju ici samu u patrolu
- Sveke nedelje radnike nedelje i bio bi bonus za tog radnika al da nije HC.
- Napravio bih evente poput utrke itd.
- Radnici među sebe moraju da se poštuju i da se ne vrijeđaju da ako imaju problem da tiješe na lijep nacin.
- Radnici idu 2 po patrol ii da javljaju gtje je talacka sitiaciaj idt.
1. Vaše ime IRL:Nikola
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6h-8h
5. Vaš Discord: nikolablack_
6. Vaše ingame ime:Nikola Anderstod
7. Vaš ID:47225
Dodatne informacije
1. Lider za.....LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Volio bih biti Leader ove organizacije zato jer sam puno puta bio u Državnim Organizacijama tako i LSPD, te tako imam mnogo iskustva u LSPD, hteo bih da sprovedem RolePlay na maksimalnom načinu.
- Oduvjek sam htio biti 101 u nekoj organizaciji i želim isprobati to iskustvo u organizaciji LSPD, Smatram da ja sada to mogu napraviti i da je sada vrijeme da uzmem ovu organizaciju.
- I kao poslednja stvar a to je što sam iskusan LSPS tim.Svi su bili HC u nekom LSPD mandatu i vodili super akcije i lab akcije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Uveo bih da moraju pitati hc dali smiju ici samu u patrolu
- Sveke nedelje radnike nedelje i bio bi bonus za tog radnika al da nije HC.
- Napravio bih evente poput utrke itd.
- Radnici među sebe moraju da se poštuju i da se ne vrijeđaju da ako imaju problem da tiješe na lijep nacin.
- Radnici idu 2 po patrol ii da javljaju gtje je talacka sitiaciaj idt.