Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.15 Trece upozorenje i ban 7 dana| Neca Kollacic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59198
Players nickname
lazar karl
Administrators nickname
neca kollacic
Date
Aug 7, 2024
Time
15:47
Proofs
https://youtu.be/mr419eFsEHs

lazar seizovic

Player
Player
Draga administracijo drug ID-(29347) i ja smo dobili G.P 6.15 jer "nismo" brojali kada smo pucali.
Na POV-U se takodje vidi kako je drug brojao prije nego sto smo pucali.
Neca Kollacic tvrdi kako ima cijeli POV i kako mi nismo brojali prije nego sto smo pucali i takodje tvrdi kako nije vidio drugog lika kako me je ubio na kraju sa brda ne ukljucen u rp situaciju.
Mislimo da je admin Neca Kollacic pogrijesio i zeljeli bi da pregledate do kraja POV posto opet napominjem da je Neca rekao da nije vidio kako smo brojali 5 sekundi i kako me je lik na kraju ubio koji nije bio ukljucen u rp situaciju.
Molimo vas da detaljno pregledate zalbu. Hval. LP.

lazar seizovic

Player
Player
Draga administracijo drug ID-(29347) i ja smo dobili G.P 6.15 jer "nismo" brojali kada smo pucali.
Na POV-U se takodje vidi kako je drug brojao prije nego sto smo pucali.
Neca Kollacic tvrdi kako ima cijeli POV i kako mi nismo brojali prije nego sto smo pucali i takodje tvrdi kako nije vidio drugog lika kako me je ubio na kraju sa brda ne ukljucen u rp situaciju.
Mislimo da je admin Neca Kollacic pogrijesio i zeljeli bi da pregledate do kraja POV posto opet napominjem da je Neca rekao da nije vidio kako smo brojali 5 sekundi i kako me je lik na kraju ubio koji nije bio ukljucen u rp situaciju.
Molimo vas da detaljno pregledate zalbu. Hval. LP.
evo ga link POV-A

Status
Not open for further replies.
Top Bottom