By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nek sam sebe okacio al imate vi da dobijete warnNpc-u jedan ti si brojao prvom i nisi se cuo,drugog si pucao bez brojanja,sam si sebe okacio za G.P 6.15..
Ako je on pucao na njih imaju pravo da uzvrate,sta ce da trce na njega da mu broje,a on da ubija? Ne razumem..nek sam sebe okacio al imate vi da dobijete warn
HAHAHA Sve se vidi i cuje u povNpc-u jedan ti si brojao prvom i nisi se cuo,drugog si pucao bez brojanja,sam si sebe okacio za G.P 6.15..
Vidim dobro pravila poznajes skidam kapuAko je on pucao na njih imaju pravo da uzvrate,sta ce da trce na njega da mu broje,a on da ubija? Ne razumem..
samo policajci smeju da uzvrate ako je metak opaljen na njih gradjani ne..Ako je on pucao na njih imaju pravo da uzvrate,sta ce da trce na njega da mu broje,a on da ubija? Ne razumem..
Тi brate sto ne znas pravila nije njegov problemВидим добро правила познајес скидам капу
I tebi skidam kapu svaka cast, napisao vam je lik kad ne moras brojati al tesko je to vama pojmiti. Drzavna lica tj policija samo smiju, vi neТi brate sto ne znas pravila nije njegov problem
Kako si to zakljucio bgt hahahahPlus decko ne snima sve slojeve..
50510 48861 61753 lagani warn pozzU ovom POV-U je samo jedan igrač je eventualno prekršio pravilo, a to je naš član 50510. Evo zašto ostali nisu prekršili pravila:
Nakon ubijanja ID-a 50510 si krenuo pucati po ostalim članovima bez brojanja. Normalno je da će ti uzvratiti vatru zato što oni ne mogu da trče do tebe i da ti broje dok ti njih ubijaš. Tako da su u ovom POVU samo dva člana prekršila pravila, a to si ti Nikola, te naš član 50510.
PS: Ti Nikola i tvoj prijatelj Andrej dolazite kontinuirano pred naš fem i pokušavate nam nabiti warn. Nemam stvarno ništa protiv nikoga i sve poštujem, ali brate mislim da imate pametnija posla ( znamo svi dobro da ovo nije u vezi panela ).
POZZ OD BERLUSCONI-A
Eldare, ti nisi smarao prije. Jel ovo nešto novo?Kako si to zakljucio bgt hahahah
Pa samo ispravljam ljude o pravilima. Prva greska je to sto kazete da ne trebate brojati ako neko puca na vas, ne treba samo ako ste policija a to nisteEldare, ti nisi smarao prije. Jel ovo nešto novo?
Da brate, ali to je jedna velika rupa u pravilu. Dok on nas puca mi treba da trčimo do njega i da mu brojimo, ubio bi nas već sto puta kapiraš. Sjebano je jako. Nadam se da će admini uvidjetio cemu pricam.Pa samo ispravljam ljude o pravilima. Prva greska je to sto kazete da ne trebate brojati ako neko puca na vas, ne treba samo ako ste policija a to niste
Drugo nigdje se ne vidi da on ne snima sve slojeve, vjerovatno on misli na mis sto se vidi na kraju al to je radi skripte da bi mogao da klikne da pozove hitnu ali ga je poslalo u bolnicu odmah pa je ostalo.
Prekrsio je i postavljac zalbe ali i svi sto su pucali na njega
Jbg to o pravilima se ne isplati polemisati, ja samo kazem kako je trenutno. Admini moraju da postupe po definisanim pravilima jbg. Ubuduce pustite ga nek vas ubije pa vi njega kacite i on ce dobiti kaznu a vi cete panele koje bi on ukrao nadoknaditiDa brate, ali to je jedna velika rupa u pravilu. Dok on nas puca mi treba da trčimo do njega i da mu brojimo, ubio bi nas već sto puta kapiraš. Sjebano je jako. Nadam se da će admini uvidjetio cemu pricam.