zelim da vidim kako to kimi rubiroza ubija sve
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zdravo, nisam kimi rubiroza, ubio sam vas sasvim normalno inace ne uspem mnogo hitova da potrefim ali imam fin aim od fortnajta koji sam igrao pre pa eto, izvinjvama se ako ste se naljutili sto ste pali zbog mene :/zelim da vidim kako to kimi rubiroza ubija sve
imam jedino rubiroza redux, posto je to prvi koji mi je poslao drugar kad sam usao na grand, ako treba sklonicu redux ako ne smezelim da vidim kako to kimi rubiroza ubija sve
bravo citeru kako si tako naucio da pucas ???zdravo, nisam kimi rubiroza, ubio sam vas sasvim normalno inace ne uspem mnogo hitova da potrefim ali imam fin aim od fortnajta koji sam igrao pre pa eto, izvinjvama se ako ste se naljutili sto ste pali zbog mene :/
Watch Grand Theft Auto V 2024.08.16 - 21.45.56.04.DVR - Trim | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V 2024.08.16 - 21.45.56.04.DVR - Trim" on Streamable.streamable.com
Čemu to konte lepo je dostavio validan povbravo citeru kako si tako naucio da pucas ???
sta je ovde validno sto covek cituje i juce je dosao u grad i jos je bl igrac ???Čemu to konte lepo je dostavio validan pov
Ajde ako je bl popice sc blsta je ovde validno sto covek cituje i juce je dosao u grad i jos je bl igrac ???
igrao sam fivem bas davno a inace fortnite, ovde sam skoro nedelju dana i objasnili su mi ovaj kao glitch rol sa puskom i tjt, samo pogodim metak najnormalnijebravo citeru kako si tako naucio da pucas ???
tebi su svi citeri kad ruke nemassta je ovde validno sto covek cituje i juce je dosao u grad i jos je bl igrac ???
prica paco koji ruke nema jos odkad je poceo da igratebi su svi citeri kad ruke nemas
vec su reportali i odbijeno je, jer nisamAjde ako je bl popice sc bl
zato wina inf solo protiv full akatukija xDDDprica paco koji ruke nema jos odkad je poceo da igra
bukvalnotebi su svi citeri kad ruke nemas
tesko, on bi se vise potresao da dobije ban na grandu nego da mu keva umre irlKonte nadji zivot i drugare, ubudjaces se ako nastavis da provodis zivot u sobi...