Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksa Zec

Player
Player
Joined
Jun 14, 2023
Messages
12
1. Vaše ime u RL: Aleksa
2
. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4
. Prosječna aktivnost na dan: 5-8h
5. Vaš Diskord: leksa1783
6. Vaše Ingame ime: Aleksa Zec
7. Vaš ID: 42037

Dodatne Informacije
1. Lider za...
(SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1
. Bogato iskustvo: Stekao sam značajno iskustvo u vođenju i učestvovanju u raznovrsnim roleplay scenarijima, što me čini izuzetno kvalifikovanim za ovu poziciju. Znam kako da organizujem tim, koordiniram aktivnosti i održavam red i disciplinu unutar organizacije, što je ključno za uspešan rad jednog tima.



2. Strast za kvalitetan roleplay: Fokusiram se na stvaranje autentičnog i detaljnog roleplay-a, koji dodatno obogaćuje iskustvo svih učesnika. Pod mojim vođstvom, tim bi bio usmeren ka stvaranju realističnih i zanimljivih scenarija, čime bismo podigli nivo roleplay-a na potpuno novi nivo.



3. Vizija i posvećenost: Posvećen sam ideji da San Andreas Highway Patrol postane jedna od najcenjenijih i najorganizovanijih jedinica u igri. Imam jasnu viziju kako unaprediti rad organizacije, motivisati članove i obezbediti da svaki pojedinac da svoj maksimum u svakoj situaciji. Smatram da, uz pravu strategiju i timski duh, možemo postići izvanredne rezultate i postati uzor ostalim organizacijama.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1
. Edukacija i trening: Organizujem redovne treninge i radionice za članove, gde vežbamo različite scenarije i unapređujemo veštine roleplay-a. Tako svi bolje razumeju pravila i očekivanja.



2. Jasna pravila: Postavljam jasna pravila ponašanja koja podstiču kvalitetan roleplay. Pravila su transparentna i dosledno se sprovode kako bi se održao visok standard.



3. Podsticanje kreativnosti: Ohrabrujem članove da kreiraju i predlažu nove scenarije i događaje koji obogaćuju naše roleplay iskustvo i održavaju organizaciju dinamičnom.
 

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Nov 26, 2022
Messages
1,848
Odbijeno.
Razlog : Istorija In Game kazni , kriterijum gledan u obziru na ostale kandidate !​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom