Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Neformalna Organizacija | SHUXNA KOMPANIJA

Status
Not open for further replies.

Mone Shuxna

Well-known member
Leader of unofficial org
Joined
May 31, 2022
Messages
188
Ime naše porodice: Shuxna Kompanija
Leader porodice: Mone Shuxna 23828
Broj kuće porodice: 1974
Discord Leadera Porodice: monebre
Forum Link od vlasnika porodice: Mone Shuxna

ISTORIJA PORODICE:


Godina je 1990. u Los Santosu, gradu gde se svaki korak može pretvoriti u prekretnicu između života i smrti. Mone Shuxna je mladić koji je odrastao na ivici zakona, sanjajući o boljem životu dok se suočava sa izazovima uličnog života. Njegov najbolji prijatelj iz kraja, Markeza, čovek od poverenja i strašan borac, deli s njim iste snove o prosperitetu u gradu koji nikada ne spava.

U životu Moneta postoji i treća figura koja je ključna - Filip Brown, pandur koji je takođe njegov mlađi polubrat. Filip je odan poslu i pravdi, ali je oduvek bio u senci Panca, iako su delili krvno srodstvo. Kao policajac, Filip je svestan mračne strane Los Santosa i namerava da čisti grad od kriminala u kojem je Mone duboko upleten.

Filip se uvek borio sa svojim identitetom - da li je više pandur ili deo Monetovog kriminalnog sveta? Iako je njegova dužnost da hapsi kriminalce poput Moneta i Markeze, Filip oseća duboku povezanost s njima zbog zajedničkog porekla. Ta unutrašnja borba dovodi ga do moralnih preispitivanja i teških odluka koje će uticati na sve njihove sudbine.

Dok se Mone bori da održi balans između lojalnosti prema Markezi i sopstvenim moralnim vrednostima, Filip se suočava sa izborom između dužnosti i porodičnih veza. Kako se napetost u gradu zaoštrava i sukobi postaju sve brutalniji, ova trojica muškaraca će biti primorana da se suoče sa svojim demonima i donesu sudbinske odluke koje će oblikovati budućnost Los Santosa.

U ovoj složenoj mreži priča i odnosa, istražujemo snagu porodičnih veza, prijateljstva na ivici, i cenu koju svako od njih mora da plati za svoje izbore u opasnom svetu kriminala i zakona.

Na kraju ove složene priče o Monetu Shuxnii, Markezi Shuxni i Filipu Brownu, postoji dublja pozadina koja govori o nastanku kriminalne organizacije "Shuxna Kompanija".


Mone,Markezza i Filip su svi bili deo iste zajednice na istočnoj obali Los Santosa. Kako su odrastali, suočavali su se sa siromaštvom, korupcijom i nasiljem koje je karakterisalo njihovo okruženje. Mone, kao vizionar, video je potencijal ujedinjenja lokalnih snaga kako bi se zaštitila zajednica i pružila alternativa dominantnim kriminalnim organizacijama poput "Brigade", "Akasukija" i "Vendette", koje su tlačile njihov kraj.

Mone je bio srce i duša "Shuxna Kompanije". Sa podrškom Markeze, njegovog najbližeg prijatelja i borca, i Filip, koji je u početku delio iste ideale pre nego što je izabrao put policajca, Mone je uspeo da ujedini lokalne grupe i formira organizaciju koja je postala poznata po svojoj sposobnosti da održava red u svojoj zajednici, ali i da se širi u druge delove grada.

U početku, "Shuxna Kompanija" je bila više zaštitnička nego kriminalna organizacija, fokusirana na borbu protiv nepravde i pružanje zaštite onima kojima je trebala. Međutim, kako su se Monetovi ideali sukobljavali sa stvarnošću grada, organizacija je morala da se prilagodi okolnostima. Postupno su počeli da se bave ilegalnim poslovima - od reketiranja do trgovine drogom i oružjem - kako bi obezbedili finansijsku stabilnost i moć koja bi im omogućila da nastave svoju misiju.

Kroz sve izazove i konflikte koje su zajedno prošli, Mone,Markeza i Filip su izgradili "Shuxna Kompaniju" kao simbol otpora protiv sistema koji je propadao i kao pokretačku snagu za promene u Los Santosu.

Konačno, njihove priče su priče o moralu, prijateljstvu i sudbini, ukorenjene u dinamičnom svetu gde granice između zakona i kriminala često postaju zamagljene. Njihov uticaj na grad je trajan, a nasleđe "Shuxna Kompanije" ostaje kao podsetnik na moć pojedinca da izmeni tok istorije, bez obzira na cenu koju mora da plati.

Ova priča povezuje lične dileme i društvene okolnosti koje oblikuju razvoj kriminalnih organizacija u urbanim sredinama poput Los Santosa, nudeći alternativu dominantnim kriminalnim entitetima koji kontrolišu grad.



CILJEVI PORODICE:

Dominacija tržišta narkotika: Porodica će uspostaviti kontrolu nad distribucijom narkotika u Los Santosu, preuzimajući teritorije i eliminirajući konkurenciju.

Izvođenje pljački, otmica i reketiranje: Planira se serija pljački banaka, otmica uticajnih ličnosti i reketiranje poslovnih ljudi kako bi se akumulirao kapital i pritisak na konkurenciju.

Kontrola nad ilegalnom trgovinom oružjem: Cilj je osigurati dominaciju nad ilegalnom trgovinom oružjem, krađom i distribucijom vojne opreme u gradu.

Proširenje uticaja kroz korupciju: Kroz korupciju i podmićivanje ključnih figura u gradskoj vlasti i policiji, porodica će osigurati da njeni poslovi ostanu neometani.

Stvaranje moćne kriminalne imperije: Krajnji cilj je izgraditi moćnu kriminalnu imperiju koja će dominirati podzemljem Los Santosa, sa stabilnim prihodima i zastrašujućom reputacijom.


ILEGALNI POSLOVI:

Trgovina drogom:
"Shuxna Kompanija" kontroliše distribuciju i prodaju različitih vrsta droga širom Los Santosa, od marihuane do težih supstanci poput kokaina i metamfetamina.

Reketiranje: Grupa vrši reketiranje lokalnih preduzeća i pojedinaca, uzimajući novac u zamenu za "zaštitu" ili mir.

Provalništvo i pljačke: Organizacija izvodi pljačke banaka, draguljarnica i drugih vrednih ciljeva širom grada kako bi stekla brzi novac i resurse.

Trgovina oružjem: "Shuxna Kompanija" ilegalno trguje oružjem, snabdevajući lokalne bande i kriminalne grupe oružjem za njihove aktivnosti.

LEGALNI POSLOVI:

Kancelarije:
"Shuxna Kompanija" poseduje i upravlja poslovnim prostorima koji se iznajmljuju različitim kompanijama, koristeći ih kao legalan front za pranje novca i sakrivanje ilegalnih aktivnosti.

Fabrike resursa: Legalna proizvodnja i distribucija građevinskih materijala, metala ili drugih resursa koji se koriste za legalne građevinske i industrijske projekte.

Trgovina oružjem: Legalna prodaja oružja i municije putem legalno registrovanih prodavnica oružja, čime se koriste zakonski propisi za prikrivanje ilegalne trgovine.

Prodavnice 24/7: "Shuxna Kompanija" poseduje i upravlja lancem prodavnica koje rade 24/7, koje služe kao front za pranje novca i sakrivanje porekla prihoda od ilegalnih aktivnosti.

Prodavnice elitne odeće: Legalna prodaja visokokvalitetne odeće i modnih dodataka putem ekskluzivnih prodavnica, koje se koriste kao front za legalizaciju novca stečenog ilegalnim putem.

Parking servisi: "Shuxna Kompanija" pruža legalne usluge upravljanja parking prostorima i obezbeđivanja parking usluga za komercijalne i privatne korisnike.


RANKOVI PORODICE :

10.Šeff pozdemlja
(Boss): Mone Shuxna - Osnivač i vrhovni lider porodice, donosi konačne odluke i upravlja celokupnom oraganizacijom “familijom”.

9.Zamenik Šeffa (Underboss): Markeza Shuxna,Filip Brown i Jovo Shuxna - Glavni savetnik Moneta i drugi u komandi, odgovoran za vođenje svakodnevnih poslova i operacija.

8.Sticalica (Consigliere): - Savetnici porodice, zadužen za rešavanje internih konflikata, pregovaranje i donošenje strategijskih odluka.
- Nadgleda ilegalnu trgovinu oružjem i municijom.
- Nadgleda legalne poslove i frontove.
- Odgovoran za kontrolu trgovine drogom i distribuciju.
- Odgovorna za finansije i pranje novca.
- Odgovoran za pribavljanje resursa od zanacaja porodici “Logistika”.

7.Gladijator (Captains):
- Vodi operacije otmice,pljacke i reketiranja ”Vodje eventova”.

6.Shuxna Ratnik IV (Advisors):
-Grupa Starijih iskusnih članova porodice koji obavljaju specificne zadatke u skladu sa potrebama organizacije.

5.Shuxna Ratnik III (Soldiers):
-Grupa Mladjih iskusnih članova porodice koji obavljaju različite zadatke u skladu sa potrebama organizacije.

4.Shuxna Ratnik II (Associates):
-Grupa iskusnih članova porodice koji obavljaju različite zadatke u skladu sa potrebama organizacije.

3.Shuxna Ratnik (Enforcers):
-Specijalno obučeni članovi porodice koji se bave fizičkim obezbeđenjem i sprovođenjem naredbi.
-Postavljanje i čuvanje panela
-Zalivanje plantaze
-Nabavka sirovina od značaja
-Neposredno obezbedjenja objekta i ljudstva
-Učestvovanje na Svima akcijama Legalnim/Ilegalnim

2.Regrut (Recruits):
-Novi članovi koji su u procesu dokazivanja svoje lojalnosti i sposobnosti.
-Postavljanje panela
-Zalivanje plantaze
-Nabavka sirovina od značaja

1.Žbunar (Assistants):
-Osobe koje pružaju povremenu pomoć ili podršku porodici, ali nemaju stalni status članova.
-Postavljanje panela
-Zalivanje plantaze
-Nabavka sirovina od značaja
-Re


PRAVILA PORODICE:

1. Apsolutna lojalnost vođi:
Svaki član porodice mora pokazati nepokolebljivu lojalnost prema vođi porodice, bez obzira na okolnosti. Izdaja se smatra najtežim prekršajem i kažnjava se smrću.

2. Tišina je zlato: Članovi porodice moraju zadržati sve informacije unutar porodice i ne smeju ih deliti sa spoljnim stranama, bez obzira na okolnosti ili pritisak.

3. Bez milosti prema neprijateljima: Neprijatelji porodice, bilo da su konkurencija, izdajnici ili svedoci, moraju biti eliminisani bez izuzetka. Odmazda se primenjuje brzo i nemilosrdno.

4. Profit iznad svega: Svi poslovi koje porodica obavlja moraju biti usmereni na sticanje profita. Bilo da se radi o trgovini drogom, oružjem ili reketiranju, cilj je maksimizacija prihoda i dominacija tržištem.

5.Moć se poštuje, strah se koristi: Porodica se gradi na reputaciji moći i straha. Uspostavljanje dominacije nad teritorijom i konkurencijom je ključni cilj, a svako ko se usprotivi snosiće posledice.

Ova pravila čine osnovu kriminalne organizacije "Shuxna Kompanija", čiji su članovi u potpunosti posvećeni poslovanju u podzemlju, sa jasnim pravilima koja osiguravaju red, disciplinu i dugoročnu održivost u svetu kriminala.

LOGO PORODICE:

AD_4nXcB-yk4aPOWyjAtnTJMQ-4ju_jBsmGav62DprND1ar8333uYp6lY_i2FUlxHlgzita85EJ0bighv6Ed8SRMcBG1DFXLG1NsQaEdaLEnIIsuFLMS_UANs4ShcpyZaCvlkBO7Am-sYEZUvViAr3djlSc1xdvi


OUTFIT PORODICE:


AD_4nXdEBRKq28qbpE4NT8Mf0JYztK4l-1gi7l9u4yLAxzrtUPC4R5x_XRpTPXFUuI_1QOPS3k7C2LnqR5WEW9DNXhs_9VjG7vXLUqANAMR1MWtAtkZWkl3BCh5E8rXZ9k0uyzQcJQnH9RV_WOTOHg7vOBq27gB-
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,786
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND disocrdu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom