Doticni igrac po imenu Denza je poceo previse da krsi pravila i da kvari Role Play drugim igracima, vec po ko zna koji put mi je pokvario role play zato sto nepoznje dovoljno role play pravila. Vredja allaha i sve zive kada ga ubiju u areni kao i sam grand projekat smatram da ovakav igrac treba da bude kaznjen za ovo sto radi.
Evo neke zalbe na kojima je kaznjen naravno mnogo vise puta je kaznjen In Game kada ga speca Admin
Smatram da igrac previse krsi pravila i nema postovanje prema serveru, i da treba da bude kaznjen za to hvala na ulozenom vremenu sacrdan pozdrav.
Svaki OFF TOPIC da bude kaznjen!!!
Evo neke zalbe na kojima je kaznjen naravno mnogo vise puta je kaznjen In Game kada ga speca Admin
Approved - PZZ 1.1 I 12669
igrac ID 12669 puca na igrace na black marketu!!!!! Molim da se kazni za to
gta5grand.com
Approved - VDM I 12669
mnogo se kurci po getu od kad ima biografiju pa malo da obuzdam to. evo vam link biografije za skidanje da ne morate sami traziti Approved - LSPD - Korumpirana biografija - Denza Washington - ID 12669
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z.1.1 - 33528, 52175, 61738, 45197, 14966
Obratite paznju na navedene id-ove, krše pravila zelene zone, svaki pojedinacno od njih je pucao, uhapsite ih vi, ja nisam stigao
gta5grand.com
Approved - NLR, VDM | 12669
Igrac se vraca na mjesto smrti, Approved - G.P. 6.15 I 31207, 659 - na ovoj zalbi se vidi kako smo ga ubili u 19:54, on se kasnije vraca u 20:03 na isto mjesto prilozen je pov u proofs za dokaz. Igrac nema pravo da se vraca u rp situaciju 15 minuta nakon umiranja, ali on bez obzira na to dolazi...
gta5grand.com
Approved - MG+Fail RP I 12669
sve se vidi u pov lice me hapsi dok radi u sahp u gradu prepoznaje me preko maske tejza me kroz auto molim da ovaj igrac dobije sve sta je prekrsio
gta5grand.com
Approved - G.P 6.4 + 3.1 | 12669
Sve se vidi na povu kako policajac vezuje na crnom trzistu u plus ja kako znam policajac nesmeje na bude na crnom trzistu
gta5grand.com
Approved - FailRP|ID 12669 6381
2 fibovca mi gase motor nakon prve poruke da se zaustavim sve se vidi u videu
gta5grand.com
Smatram da igrac previse krsi pravila i nema postovanje prema serveru, i da treba da bude kaznjen za to hvala na ulozenom vremenu sacrdan pozdrav.
Svaki OFF TOPIC da bude kaznjen!!!