Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28219
Players nickname
Luka Rain
Administrators nickname
Bonnie Sanchez
Date
Aug 27, 2024
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/799963/#post-2819463

Luka Rain

Player
Player
Poštovani mujo skoro sam bio kažnjen za g.p 6.17 ja nisam znao da je bilo zabranjeno koristiti obs i da on ne snima sve slojeve.

Ja sam obrisao obs i sada imam geforce experience.
Nadam se da mogu dobiti unban prihvatam i money wipe sve prihvatam samo želim da se vratim na ovaj projekat.
Prihvatam i pc check ako je potreban da se dokaze da nemam obs...

Srdacan pozdrav Luka Rain

Luka Rain

Player
Player
Čuj nisi znao, pa valjda kad dolaziš u igru prvo pročitaš pravila što se smije a što ne smije, pa tek onda se pravdaš bolje promjeni način izgovora reci u trenutku tok događaja sam radio stream na twitch, youtube ili tik tok.I da obs može snimati sve slojeve samo je to teško postaviti jer gofrce exspirience kad se alt tab uradi, snima i ono što se nalazi na pozadini.I sve prikaže
Molim da se svaki off topic kazni!!

Luka Rain

Player
Player
Ti bi i da kažnjavaš neki off topic gdje sam ti napisao u temi i sve vezano za temu.A na tvoju zamolbu sam samo napisao jer si došao sa izlikom da nisi znao i da ti nitko nije rekao što smiješ ili nesmiješ.A sve ti piše u pravilima kako na forumu, tako na discordu.
I ovaj off topic da se kazni. Ne razumem sta ti imas ako meni govoris sta trebam da radim nisam znao za ovo pravilo i sada znam tako da ne smaraj..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom