By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!skoro sam ga jbgKakav bug, decko se nahilao i skocio dole da vam ide sa ledja, to sto je vas lik bezruk to je druga stvar.
Kakve veze ima ako je mapa na sredini?Karma redux je ilegalan kolko ja znam mapa je na sredini postovani Mirko.
Dobar gunpack radi na mafiju
nije da se bunim nego decko bi bio u animaciji bar jos sekundu de bi mu mogao jos dmg izdilatiBraco unistio vas je sta se sad bunite hilao se i pao dole to nije on kriv za to
op op ima i toga ne samo reduxDobar gunpack radi na mafiju
ja sam dobio informaciju da je redux legalan i da je ar legalan sve dok izgleda realno, ako smatrate da ne moze u rl biti m16 sa supressorom onda stvarno se ne razumete u takve stvariop op ima i toga ne samo redux
Redux ne moze biti nikako legalan... mapa na svakom reduxu mora stojati u levom dole cosku nisi dobro upucena.ja sam dobio informaciju da je redux legalan i da je ar legalan sve dok izgleda realno, ako smatrate da ne moze u rl biti m16 sa supressorom onda stvarno se ne razumete u takve stvari
nisam zensko ko prvo, ko drugo odakle tebi ta informacija? ja koliko znam ja sam mapu mogao staviti gde hocu a ne na sredinu, ali posto vidim da ti puno znas cutacu...Redux ne moze biti nikako legalan... mapa na svakom reduxu mora stojati u levom dole cosku nisi dobro upucena.
ne kenjaj bato samo si los decko se nahilao nemoj da jedes govna to sto si los nije niko krivnije da se bunim nego decko bi bio u animaciji bar jos sekundu de bi mu mogao jos dmg izdilati