Informacije
1.Lider za..... FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Puno sam vremena proveo ovdje te sam naučio da FIB najelitnija organizacija te da samo ljudi sa dugim i profesionalnim karijerama rade u FIB-u. Siguran sam da bi karijere tih ljudi znao poboljšati i voditi zajedno sa mojim radom unutar organizacije.
-Vjerujem da FIB ima potencijal za daljnji razvoj i inovacije. Želim unijeti nove ideje u organizaciju, poboljšati naše operacije i osigurati da FIB ostane korak ispred svih ostalih.
-Iskustvo koje sam stekao omogućava mi da vodim FIB s jasnom strategijom i učinkovito upravljam resursima organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Vaše ime IRL Andrej
- Vaše godine 15
- Vremenska zona GMT + 1
- Prosjek online po danu 8h
- Vaš discord pelegrincic
- Vaše ingame ime Andrej Kovac
- Vaš ID 21677
1.Lider za..... FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Puno sam vremena proveo ovdje te sam naučio da FIB najelitnija organizacija te da samo ljudi sa dugim i profesionalnim karijerama rade u FIB-u. Siguran sam da bi karijere tih ljudi znao poboljšati i voditi zajedno sa mojim radom unutar organizacije.
-Vjerujem da FIB ima potencijal za daljnji razvoj i inovacije. Želim unijeti nove ideje u organizaciju, poboljšati naše operacije i osigurati da FIB ostane korak ispred svih ostalih.
-Iskustvo koje sam stekao omogućava mi da vodim FIB s jasnom strategijom i učinkovito upravljam resursima organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Uveo bi nove jedinice kao što su:
- Criminal Investigative Divison ili bolje poznatije kao CID --> Posao ove jedinice bi bio otkrivati korupciju ne samo unutar FIB-a nego i svih ostalih državnih organizacija. Pripadnici CID-a isto kao i njihov vođa bi imao pristup svim agentima unutar FIB-a.
- FIB S.W.A.T. --> Posao ove jedinice se čvrsto temelji na pronalaženju kriminalaca traženih od strane države, patroliranja po cijeloj državi u svrsi stopiranja kriminala. U patrolu bi minimalno išli sa dvoje ljudi te bi imali velik pristup autima ovisi o kojoj svrsi.
- Hostage Rescue Team ili bolje poznatije kao HRT --> Pregovarački tim, tako da ne bi više došlo do zabuna tko pregovora, a tko ne. Pregovarački tim bi imao vježbu svako malo kako bi ih se naučilo što bolje pregovarati u talačkim situacijama i nikako biti pod pre velikim stresom. U toj jedinici bi bio samo određeni broj ljudi.
- Uveo bi novo pravilo u FIB da ako lice koje se želi zaposlit u FIB-u mora imati prijašnje iskustvo u nekoj od navedenih organizacija, LSPD, SAHP, GOV, NG. I minimalno imati odrađenu obuku te biti minimalno 7 dana. Također lice bi minimalno trebalo imati 15 godina u državi.
- Unatoč odrađenoj obuci, svaki član FIB-a bi prvo trebao proći obuku za FIB. Nebitno je li radio prije tu ili nije.