Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
48244
Players nickname
Cvikan Delic
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 27, 2024
Time
11 58
Proofs
https://imgur.com/a/vTwKtWj

Cvikan Albatross

Player
Player
Dobar dan Administracijo ja sam reportovao svoj acc zato sto sam cuo od druga da je neko na mom acc a nisam ja ja kad sam pokusao uci na acc pisalo je da neko vec je na acc ima u proofs pogresio sam prvi put a onaj put kad sam dobio ban za 1.1 to je zbog onoga sto sam prebacio na steam tu nista nisam pogresio sad jesam i ja se izvinjavam voleo bih opet igrati sa prijateljima na grand rp od kad sam dobio ban za GP 1.2 nisam ni video na kolko sam banovan ja bi voleo da mi date jos samo jednu sansu videcete popravicu se pogresio sam dao sam drugu acc i onda sam kasnije reportovao sam svoj acc meni je jako zao zbog toga moj drug evo bio uso na acc i samo odigrao 1 informal i tjt nista nismo radili sto je nezakonito a sad mi se bas opet igra na acc i taj moj drug mi je promenio gmail i sifru i dao mi je kasnije to se sve desilo kad sam dobio unban za 1.1 onda posle toga sto mi je usao na acc rekao sam mu da vise ne ulazi na acc da nebi dobio opet kasnije je on dao sifru i gmail nekim svojim drugarima i ja sam se uplasio i reporto acc nisam znao sta da radim hteo sam lepo reportati i to je to neznam dali je GP 1.2 PERMA ili na odredjeni period znam jos uvek tu sifru i gmail tako da ako mi date unban promenicu gmail i sifru i lepo vise nikom necu davati acc da igra i dogovorio sam se sa drugarom ako dobijem unban da cemo napraviti opet familiju kao sto smo pre imali (Albatross) i da napravimo neku novu pricu i da se zabavimo.PRIHVATAM MONEYWIPE. hvala unapred molim vas iskreno❤️❤️

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Na razmatranju, u medjuvremenu kontaktirajte tehnicku administraciju za reset vasih podataka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom