Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ruxy

Get back to work
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Karlo

2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: ruxyq
6. Vaše ingame ime: Ruksi Southpark

7. Vaš ID: 23476

Dodatne informacije
1. Lider za..... FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje

Da počnemo ova organizacija bi trebala imati jednog jako mudrog, pametnoga i ozbiljnog čovijeka za leadera. Zato ja sebe smatram ozbiljnim, mudrim i snalažljivom osobom koji bi mogao držati tu organizaciju na vrhu. Poznavajući mene ja bih maksimalno zalagao u nju i trudio bi se da napreduje iskoristio bih avu avoju mudroat i pamet da buse bolja.

FIB je po meni jako bitna organizacija koja sadrži puno potencijala za stvaranje RolePlay-a pogotovo od različitih hapšenja, pljački prodavnica, gunstor-ova ili bankomata, racije na bandu, talačkih situacija itd. Želio bih postati leader ovo organizacije da bi što više uživao u RolePlay-u koji neče samo mene usrečiti nego i ostale igrače koji žele biti dio RolePlay-a.

Mislim da sam vrlo iskusan da bi leader FIB-a do iskustvo koje posjedujem sam pokazao u drugim mandatima od drugih ljudi i dobro sam saznao kako bi FIB trebao funkcionirati. Bio sam high commanda več jednom u FIB-u i u LSPD-u . Najviše sam bio u državnim organizacijama poput FIB-a, SAHP-a i LSPD-a. Zato mislim da posedujem iskustvo za FIB leadera.

3.Vaš savjet za poboljšanje Roleplaya u organizaciji.

Puno sam naučio o RolePlay-u putem državnih organizacija, ali je ponekad problem u drugim građanima i njihovim interakcija, građanin ili osumljičen nekad ne uspije odraditi pravilo kako treba. I smatram da rešenje tog problema ne treba svaki put biti kazna nego ga malo upozoriti i naučiti ga o tome. U mojoj organizaciji če biti visoki standaradi zbog tog mislim da če se moja organizacija poboljšavati vremenom.

3.2.
Organizacija zajedničkih vježba sa drugim organizacijama takvi treninzi bi se odnosili na pozicioniranje članova, raspored i disciplinu. Također bolja veza sa tim organizacijama.

3.3.

Da naša organizacija bude u boljim odnosima sa drugim državnim organizacijama.

3.4.

Ozbiljnija komunikacija sa drugim državnim organizacijama.

Ovo bi bili rankovi koje bi uveo i svoju organizaciju:

1. suspend 48h

2. suspend 24h
3. agent na obuci
4. agent junior
5. agent
6. agent senior
7. IAA agent junior
8. IAA agent
9. IAA agent senior
10. delta force junior(DF)
11. delta force(DF)