Dobar dan postovana administracijo. Javljam se kao BL igrac Limrex Sanchez (37369) koji hoce da prijavi svog prijatelja Toleta Salvatorea za krsenje tezih pravila ovog projekta. Za pocetak zeleo bih da ga prijavim za pomaganje BL igracu Tole mi je nabavio grand account i vise puta je zvao mog brata Jozu i mene da zajedno sa cheatom idemo na njegove fem evente. Takodje zeleo bih da kazem da je pre godinu dana prekrsio G.P 1.1 kad je ulazio sa "VPN" na bratov accout to takodje mozete da proverite.Takodje imam infromaciju da su 52538 i 56404 pomagali u krsenju G.P 1.8 sa twink account je prebacio njima 10M i zenske abibas pantalone i oni su mu sve to dali na main account. Takodje je i 44197 bio ukljucen u G.P 1.8 dosta stvari su prebacivali zamolio bih administraciju i ovu informaciju da provere. G.P 1.7 40994 prebacio mu je Jugulara za 1k vise puta u jednom danu pre 9 meseci takodje bih zamolio da se proveri.
(Ovde se vidi da sam na njegovom fem discordu i da imam role "Lider" ja mislim da je to i vise nego dovoljan dokaz koliko smo doticni i ja bili bliski)
(Ovde se vidi da sam na njegovom fem discordu i da imam role "Lider" ja mislim da je to i vise nego dovoljan dokaz koliko smo doticni i ja bili bliski)