Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande I Pavle Favela

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pavle Favela

Player
Player
Joined
Apr 23, 2024
Messages
98
1. Vase ime IRL: Pavle
2. Vase godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosek online po danu: 5-6h
5. Vas discord: favelaa_10
6. Vase ingame ime: Pavle Favela
7. Vas ID: 58536

1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije? ( Navedite 3 razloga uz objasnjenje )

1. Organizacija se posvećuje ciljevima i vrijednostima koje su mi osobno bliske, poput inovacije, društvene odgovornosti ili održivog razvoja. Smatram da su ovi ciljevi ključni za stvaranje dugoročnih pozitivnih promjena u zajednici i industriji. Kao lider, mogu aktivno doprinositi ostvarenju tih ciljeva i osigurati da organizacija ostane usklađena s misijom, što je za mene izuzetno motivirajuće i ispunjavajuće.

2. Iskustvo i stručnost relevantni za izazove organizacije: Posjedujem iskustvo i vještine koje su direktno povezane s trenutnim izazovima i prilikama s kojima se organizacija suočava. Moje prethodno iskustvo u vođenju timova, upravljanju projektima i strateškom planiranju omogućuje mi da ponudim konkretna rješenja za unapređenje operativnih procesa i postizanje poslovnih ciljeva. Vjerujem da ću moći implementirati uspješne strategije koje će pomoći organizaciji da se razvija i napreduje.
3. Posvećenost razvoju tima i organizacije : Jedan od mojih glavnih prioriteta kao lidera je stvaranje pozitivne i poticajne radne okoline u kojoj će zaposlenici biti motivirani, uključeni i razvijeni. Posvećen sam razvoju talenata i izgradnji jakih timskih odnosa, jer vjerujem da je uspjeh organizacije direktno povezan s zadovoljstvom i angažmanom zaposlenika. Kao lider, želim stvoriti kulturu koja podržava osobni i profesionalni rast, što će dodatno unaprijediti ukupnu produktivnost i kreativnost unutar organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kako bi RolePlay bio što korisniji, scenariji trebaju odražavati stvarne izazove s kojima se organizacija suočava. U Marabunta Grande, to može značiti kreiranje situacija koje su specifične za vašu ogranizaciju, poput upravljanja velikim projektima, pregovaranja s ključnim partnerima, ili rješavanja problema. Uključivanjem stvarnih poslovnih izazova, sudionici mogu vježbati rješavanje problema u kontekstu koji im je poznat i relevantan.

Rankovi:

13 - Leader
12 - Co-Leader
11 - O.G
10 - Enforcer
9 - Turfer
8 - Ghetto Commander
7 - Grafiti Team Leader
6 - Grafiti Team
5 - Cholo
4 - Blooda
3 - Dealer
2 - Newbie
1 - Suspend


 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom