Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected MASS RULE BRAKE I FIB GOV LSPD SAHP

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60162
Players nickname
Amir Balde
Suspect ID
000
Date of violation
Sep 7, 2024
Time of violation
16:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hSi8NbDY0iE

Amir Ajkula

Player
Player
U povu se vidi kako smo radili talacku i dogovor za drugog taoca je bio slobodan prolaz mi smo pustili taoca,jedan policajac je krenuo da broji a ostali su svi krenuli da pucaju dok su brojali,takodje u snimku se vidi da su pucali taoca i da su mene pucali dok sam bio vezan tkd ovo je veliki fail rp i takodje gp 6.15.

Popke Popadic

Player
Player
U povu se vidi kako smo radili talacku i dogovor za drugog taoca je bio slobodan prolaz mi smo pustili taoca,jedan policajac je krenuo da broji a ostali su svi krenuli da pucaju dok su brojali,takodje u snimku se vidi da su pucali taoca i da su mene pucali dok sam bio vezan tkd ovo je veliki fail rp i takodje gp 6.15.
vrlo neprofesionalno od drzavnih organizacija! DISCORD : .popadic.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Probat cu sto bolje da pojasnim kako rjesavamo inace ovu situaciju ; slazem se ovo nije nacin na koji STATE treba da postupi ali u ovom slucaju kaznjava se samo onaj koji je zapoceo Open Fire dok je taoc i dalje na liniji paljbe i kaznjava se za FailRp , ja ne vidim to na ovom dokazu i ne mogu da kaznim taj Fail , sto se tice ovoga da pucaju po vama i taocu , kada je vec neko koga ne vidim zapoceo Open Fire vi se nalazite u liniji KOS pucanja , tu nazalost nije moguce kazniti nikoga jer su oni samo nastavili da pucaju a gresku je uradio taj ko je opalio prvi metak na Vas. .​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom