Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ibro Gabela

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ilhan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: andzy1221
6. Vaše ime u igri: Ibro Flawless
7. ID: 43624

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti lider neke specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Za lidera ove organizacije mora biti neko ko ima mnogo iskustva u RP-u kao što sam bio u svim kriminalnim organizacijama viši čin ili zamjenik. Znam kako treba da se vodi određena grupa ljudi do liderstva i znanje sam stekao radom kod ranijih i različitih lidera

- Ja kao lider ove organizacije bi u svojoj bandi imao ljude koji bi znali kako i gdje treba upotrjebiti koje pravilo i koji bi članovima i onima koji prvi put stupaju u kontakt sa ovakvom misijom pokazali kako treba RP-at bez ikakvih problema

-Jednoj ovakvoj organizaciji treba lider kao ja koji je radnik i koji zna kako upravlja aktivnostima bande i koji bi bandu rasporedio da radi sve poslove (poput farbanja grafita) posto ostale bande nisu aktivne po pitanju toga.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1. Imao bi autoritet i ne bih puštao neka šveranja već bi bio skoncetrisan na ono što jesam i tako bih se i ponašao i ostali bi onda bili ozbiljni.

3.2. Pametno bi birao zamjenike i bio bi siguran da radi svoj posao na pravi način i da bi onima koji rade probleme dodjeljivali kazne..

3.3. U mojoj organizaciji bi bili prije svega oni koji poznaju pravila i koji ih primjenjuju zbog sigurnosti svoje organizacije kako ne bi pravili greške.

3.4. Na svaku tajnu bi bila obaveza da se ide ako neko ne može napisati na radio razlog i bice prihvaćeno također bi vodio na razne aktivnosti kao što su FZ raid, 24/7, gun store i sl.

3.5. Kad bi akcija bila uspješna prisutni bi dobili bonuse i oni koji su aktivni dobivali bi runk upove.

3.6. Potrudio bih se naći što bolji turf tim a imam neki na pameti već.

Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Hoodie
4. Elit
5. Killer
6. Street diller
7. Graffit team senior
8. Graffiti team lidder
9. Turrfer
10. Bumbalu
11. Cobra
12. Mini Jefe
13. El Jefe

Hvala na čitanju. Najbolje pozdrave vam šalje Ibro Gabela .-__-.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom