Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29030
Players nickname
Max Gold
Administrators nickname
Fare Keef
Date
Sep 7, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/d7cyw6k

Filipp

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo,
Prije par minuta sam imao situaciju gde me je momak zvao da kupi tikete i poslao lokaciju gde da dodjem (parking 6/18). Nakon sto sam dosao na istu, 2 lika su uperila puske u mene i brojali mi 5 sekundi da dignem ruke dok sam u ZLENOJ zoni. Tu sam shvatio da igraci krse pravila i odma sam kontaktirao administraciju gde mi se javio administrator Fare Keef. On mi je na tiket napisao "Idem" kao sto se moze vidjeti u sledecem dokazu:

Dokaz 1:
Kao sto rekoh, on je u tom trenutku specao citavu situaciju u kojoj se jasno vidi da igraci krse pravila. Nakon nekog vremena video sam da ih jos nije posalo u demorgan pa sam ga pitao "Oces ga slati ?" na sta je on meni odgovorio "Bit ce kaznjen" (takodjr se vidi u prvom dokazu). U tom trenutku mi nista nije bilo jasno i napisao sam mu "salji ga odma bre nema pravo da igra dok ne nauci pravila" a mislim da ce te se i vi sloziti da je tako. Nakon toga je administrator Fare Keef napisao "Ne mogu ga ja kazniti, bit ce uglavnom kaznjen kao sto sam rekao". Nista mi nije bilo jasno o cemu se radi i zasto administrator Fare keef ne moze kazniti igrace koji krse pravila..?
Nakon nekoliko minuta ja sam dobio demorgan za FearRP (120min) od strane admina koji je rekao da nema mogucnost kazniti igrace ?

A evo vam i ostali dokazi (pov) situacije:

Dokaz 2:

Dokaz 3:

Dokaz 4:

Molio bih vas da sto pre resite ovu situaciju i da se administrator Fare Keef kazni!
Hvala na izdvojenom vremenu, svako dobro!

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
admin donio ispravnu odluku
admin nije odma kaznio drugog igraca jer nema permisije morao je cekati drugog admina

Status
Not open for further replies.
Top Bottom