Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22478
Players nickname
mare
Suspect ID
11009
Date of violation
Sep 7, 2024
Time of violation
23:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=G5mvUwTIle4

Mare Mamic

Player
Player
Sve se vidi u povu isti lik svaki dan nam dolazi cituje ubija nas sve i kradu nam panele ako je moguce vec jednom da se resi ova situacija nema smisla covek dobije ban na jednom akauntu i samo nastavlja da pravi nove i svaki dan tako

Patrik pesic

Player
Player
radite massive pg 6.15 i mg ja samo igram s likom iz fama ako je citer zao mi je ali ja za to ne znam plus vsyinc ti je covjek je imo pancir i nemas full pov

Tony Luxury

Player
Player
radite massive pg 6.15 i mg ja samo igram s likom iz fama ako je citer zao mi je ali ja za to ne znam plus vsyinc ti je covjek je imo pancir i nemas full pov
Sto ga nisi prijavio odma kad si vidio da je citer ? Te lazi ostavi za djecu u vrticu brate moj

Tony Luxury

Player
Player
ma da naravno brate, postavi video za to onda ovako zelis samo namjestit ban, ja sam vam brojao i ubio a vi ne znate ni brojat...
Samo se ti izvlaci i dalje, nadan se da ce administracija provjeriti koji mu je account po redu na kojem cheat-a, pa kazniti i tebe sto mu pomazes u ovome !

Patrik pesic

Player
Player
Samo se ti izvlaci i dalje, nadan se da ce administracija provjeriti koji mu je account po redu na kojem cheat-a, pa kazniti i tebe sto mu pomazes u ovome !
slobodno nek provjeri brate pokusavas mi namjestit ban jer ste umrli dok krsite pravila servera

Mare Mamic

Player
Player
slobodno nek provjeri brate pokusavas mi namjestit ban jer ste umrli dok krsite pravila servera
Baki dostavicemo ako treba jos 10 povova kako tvoj lik ubija sve nas sto nije primao dmg od mene kad sam ga pucao nemoj tu glupe price svaki dan dolazite sa citerima i kradete panele da se mene pita svi bi vi trajni ban dobili i nikad vise da ne udjete na server jer samo drugim igracima kvarite igru

Patrik pesic

Player
Player
Baki dostavicemo ako treba jos 10 povova kako tvoj lik ubija sve nas sto nije primao dmg od mene kad sam ga pucao nemoj tu glupe price svaki dan dolazite sa citerima i kradete panele da se mene pita svi bi vi trajni ban dobili i nikad vise da ne udjete na server jer samo drugim igracima kvarite igru
slobodno brate tvoja familija je ta koja nikad nije cula za gp 6.15 krsite pravila vise nego powerraid u primeu, napisao sam dragan macku ig da slobodno pc checka 64956 nez sto si tolko uporan u namjestanju banova...

Mare Mamic

Player
Player
slobodno brate tvoja familija je ta koja nikad nije cula za gp 6.15 krsite pravila vise nego powerraid u primeu, napisao sam dragan macku ig da slobodno pc checka 64956 nez sto si tolko uporan u namjestanju banova...

baki nemoj ti tu pricu nismo mi juce pcoeli igrati da ne razlikujemo ko cituje ko ne tvoj brat ne dobija dmg nikakav kad ga hitas

Patrik pesic

Player
Player
baki nemoj ti tu pricu nismo mi juce pcoeli igrati da ne razlikujemo ko cituje ko ne tvoj brat ne dobija dmg nikakav kad ga hitas
koliko ja vidim na tvojem sniku dobiva ali kako ti kazes brate iskr ti si najpametniji koliko tvrdis

Status
Not open for further replies.
Top Bottom