Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60533
Players nickname
Kira_Oviouss
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Sep 8, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=BerNfXSuvJ0

Bambi Markovic

Player
Player
Ovo pisem u ime mog druga Kire Ovioussa.

Dragi igraci i dragi admini, znam da vi nevolite da citate duge appealove tako da zadrzacu ovo sto krace moguce. Ja sam dobio blacklistu zato sto sam vredjao projekat. Uradio sam to jer sam hteo da pauziram malo od ovog projekta zbog privatnih obaveza, stvarno nisam mislio nista lose tim recima sto sam rekao to mi je samo bio nacin da nekako sebe sklonim sa projekta zbog obaveza. Malo posle toga sam saznao da sam mogao samo zatraziti blacklistu ali tad je vec bilo kasno. Grdno se kajam sto sam to uradio i bilo bi mi najvece zadovoljstvo da igram opet na ovom projektu zajedno sa mojim drugovima.

Pozdrav, Kira Oviouss

Ognjen Inyahead

Player
Player
Ovo pisem u ime mog druga Kire Ovioussa.

Dragi igraci i dragi admini, znam da vi nevolite da citate duge appealove tako da zadrzacu ovo sto krace moguce. Ja sam dobio blacklistu zato sto sam vredjao projekat. Uradio sam to jer sam hteo da pauziram malo od ovog projekta zbog privatnih obaveza, stvarno nisam mislio nista lose tim recima sto sam rekao to mi je samo bio nacin da nekako sebe sklonim sa projekta zbog obaveza. Malo posle toga sam saznao da sam mogao samo zatraziti blacklistu ali tad je vec bilo kasno. Grdno se kajam sto sam to uradio i bilo bi mi najvece zadovoljstvo da igram opet na ovom projektu zajedno sa mojim drugovima.

Pozdrav, Kira Oviouss
give bro a chance

Status
Not open for further replies.
Top Bottom