Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64531
Players nickname
Veliki Panda
Suspect ID
10930
Date of violation
Sep 8, 2024
Time of violation
21:51
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nOMklL1Jg4E

Veliki Panda

Player
Player
Policajci FIB, PD, SAHP iako je bio dogovor slobodan prolaz, 5 sekundi brojanja nisi ispunili to vec su odma pucali. Mene su ubili i dobio sam kaznu za svoje izlazenje iz igrice, ali zahtevam da svi koji su pucali budu strogo kaznjeni jer je taoc jos uvek imao pusku na glavi a oni su pucali(i nisu brojali 5 sekundi). Sve se moze videti u pov i apelujem da se strogo kazne jer nije prvi put da se ovako nesto desi!

Bajko Nikolic

Player
Player
Policajci FIB, PD, SAHP iako je bio dogovor slobodan prolaz, 5 sekundi brojanja nisi ispunili to vec su odma pucali. Mene su ubili i dobio sam kaznu za svoje izlazenje iz igrice, ali zahtevam da svi koji su pucali budu strogo kaznjeni jer je taoc jos uvek imao pusku na glavi a oni su pucali(i nisu brojali 5 sekundi). Sve se moze videti u pov i apelujem da se strogo kazne jer nije prvi put da se ovako nesto desi!
Tesko da ce da prihvate zalbu, meni je fib uradio RDM i mnogo toga i nusi mi pregledali zalbu 3 dana i rekli da je POV stariji od 2 dana

Marko Keksic

Player
Player
Pod broj 1,vi kao familija koja nema neformalnu ne mozete radit talacku,
Broj 2,radis CL kad te ubiju znaci sam sebe si sjebo i dobivas warn
Pod broj 3 vi ste poceli bjezat i onda vas je Fib pucao
Pod broj 4 koristite discord tokom roleplay-a sto je MG

Ugodna vecer

Veliki Panda

Player
Player
Tesko da ce da prihvate zalbu, meni je fib uradio RDM i mnogo toga i nusi mi pregledali zalbu 3 dana i rekli da je POV stariji od 2 dana
a znam vec su jednu zalbu odbili jer je navodno taoc bio pusten i ako se vidi na pov da ima pusku na glavi

Veliki Panda

Player
Player
Pod broj 1,vi kao familija koja nema neformalnu ne mozete radit talacku,
Broj 2,radis CL kad te ubiju znaci sam sebe si sjebo i dobivas warn
Pod broj 3 vi ste poceli bjezat i onda vas je Fib pucao
Pod broj 4 koristite discord tokom roleplay-a sto je MG

Ugodna vecer
pod broj jedan ne mesaj se u nesto sto ne znas
pod broj dva vec sam dobio zbog toga se i zalim
pod broj tri slobodan prolaz znaci da mi broje 5 sekundi dok ja idem jer ne smeju da me pucaju za vreme tih 5 sekundi
pod broj cetiri vec sam dobio
pod broj pet ako vec pises ovde nesto bolje prvo nauci pravila a ne da samo pises sta ti se pise

Status
Not open for further replies.
Top Bottom