Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Families | Ibro Guantanamo

Rejected

Ibro Gabela

Player
Player
Informacije:

1) Vaše ime IRL- Ilhan
2) Vaše godine- 16
3) Vremenska zona- GMT+1
4) Prosjek na mreži dnevno- 5 sati vikendom 8+
5) Vaš Discord- andzy1221
6) Vaš nadimak- Ibro Guantanamo
7 ) Vaš ID - 43624

Dodatne informacije

1. Vođa za THE Families .

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Smatram da sam dovoljno sposoban da vodim organizaciju pogotovo bandu zbog iskustva i poznavanja pravila

Veliki dio mog rp-a bio je u zločinu gdje je moj role play bio mnogo zabavniji također sam bio i HC u nekim org tako da sam imao dosta iskustva sa vođenjem bande ali ovom prilikom se prijavljujem za lidera

Također volio bih postati lider zato sto mi se sviđa HQ i ima mnogo rp-a koji mi se mnogo dopada, ukoliko bih postao lider ove posebne grupe mislim da bi pravio veliki RP a i mislim da bi pravio veliki problem državnim organizacijama.

3.Vaši savjeti za poboljšanje Role Play nivoa u organizaciji:

Svake nedelje bi sazivao sastanke kako bih popričao sa svojim članovama

Forsirao bi događaje poput talačkih , Gun store, prodavnica i FZ raidova.

Fokusirao bih se također na tajne, kako bih dobio što više municije i pomogao organizaciji.

Postavio bih vođu ekipe poput vođa geta, vođa grafita , vođa turfova i oni bi usmjeravali i komandovali šta treba da se radi.

Zahtjevao bih 5 godina u gradu, također bih zahtjevao malo više poznavanja pravila kako bih pravio sto bolji RP.

Izdavao bih novčane nagrade članovima koji se trude i zalažu za bandu.

Na kraju želim da kažem da se zalažem za kreiranje dobrih i maksimalnih RP situacije, a ne samo za izvođenje situacije za popunjavanje dnevnika, želim da moji članovi uživaju u svakom danu u gradu sa mnom u potpunosti.

MOJI ciljevi u mom mandatu.
1. Zauzimanje što više teritorija u gettu.
2. Samim tim ne krši pravila getta.
3. Završiti mandat bez ikakvog upozoorenja.
4. Dnevne osnove jedna 24/7 trgovina, jedna prodavnica oružja i Fz raid te bi pravio talačke
5. Želim da moja banda bude opasniji i uspješniji u odnosu na prošle lidere.

Moj sistem rangiranja će biti;

01 | Obustavi
02 | Gangster
03 | Lil Baby
04 | Dukserica
05 | Grafit tim
06 | Grafit Team Lider
07 | Getto Master
08 | Master Pro
09 | Turfer
10 | Turf Lider
11 | Mini Jefe
12 | El Jefe

Hvala na čitanju prijave i mnogo sreće ostalim kandidatima želim.

Top Bottom