Administrator je doneo pogresnu odluku,prvo je kaznio lice u povu, a zatim je skinuo kaznu i promenio odluku, sto se vidi na forumu da je editovana poruka,drugo na povu se vidi da nije izbrojao 5 sekundi do kraja vec me je opucao na 3-2 sekundi sto je G.P 6.15 , i necu da komentarisem da se zabio u mene sa zapaljenim autom i nema nikakav ic razlog da mi trazi pasos. Posle skidanja upozorenja licu,ja sam se obratio Swainu da vidim zasto je upozorenje skinuto ako je sve u povu validno,kada je dosao do mene mikrofon mu nije radio IG niti je mogao da pise pa je hteo da predjemu na discord call.Tokom calla on je meni objasnjavao da je on ispravno odbrojao 5 sekundi sto se u povu jasno vidi da nije istina jer cim sam poceo da bezim posle 3 izbrojane sekunde on me je poceo pucati nije do 4-te sekunde ni stigao.Evo link od zalbe na to lice : Rejected - G.P 6.15, P.Z.Z.1.1, PG | 891 ,pa vi sami vidite da li je izbrojano 5 sekundi i da li je to normalno ponasanje sluzbenog lica da dolazi sa zapaljenim autom + da puca u njega da bi eksplodirao. Hvala sto ste odvojili vreme da procitate
POV od razgovora sa Swain-om :
POV od razgovora sa Swain-om :