Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Fare Keksicc

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Faris
2.
Vaše godine: 15
3.
Vremenska zona: GMT+2
4
. Prosjek online po danu: 3h-6h
5.
Vaš Discord: ssfarev3
6.
Vaše ingame ime: Fare Keksic
7.
Vaš ID: 48896

Dodatne informacije:

1.Leader za The Families Gang.
2.
Zašto želite biti Leader ove specifične organizacije ? (Navedite 3 razloga uz objašnjenja)

1. Kao prvo imam već dosta stečenog iskustva u Crime organizacijama,nekoliko puta sam bio HC i bio sam u svakoj od njih.Stoga stekao sam dosta RP iskustva u njima,znam voditi OOC,IC akcije i znam kako bi trebala da funkcioniše jedna Crime organizacija.
2. Rankove unutar organizaciji bi vrlo brzo sredio bez ikakvih poteškoća jer već imam spremne ljude za organizaciju,zamjenike,vijerne HC pozicije kao i neke turfere koji bi bili spremni preuzeti vodstvo (Zamjenici i HC pozicije) na akcijama i održavanju aktivnosti bande u slučaju da ja nisam ingame.
3. Kao Leader ove organizacije potrudio bih se da brinem što više o svojoj organizacije,da je aktivna i redovna na svim OOC i IC eventovima,da su svi članovi ingame uvijek na akcijama i da nas je uvijek maximalan broj na akcijama poput GS,24/7,talačkama i FZ raidovima.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Za bolji Role Play unutar organizacije,svako ispitivanje za novog člana bi podrazumijevalo da novi član morao imati srednji nivo poznavanje RP pravila (poznavanje Fail Rp-a,Geto Pravila,MG,PG itd..),godine ne bi bile problem samo da član organzacije se zna primjereno i da zna RP pravila.
Takođe za još jaču aktivaciju organizacije bonusi bi redovno bili dijeljeni članovima organizacije za farbanje grafita i aktivno učešće u eventima poput Tajne Radnje,a neaktivnost bi bila kažnjiva warn-om i kick-om ovisno od situacije.
Kršenje pravila bi bilo strogo kažnjivo warn-om ili blacklist-om iz organizacije.
Toksičnost bi bila strogo sankcionisana kick-om iz organizacije ili blacklistom.
Dogovori/savezi
sa drugim Crime organizacijama bi bili sklapani za što bolje rezultate na kraju akcija.

Rankovi:
13 - Leader
12 - Co-Leader
11 - O.G
10 - Commander
9 - Turfer
8 - Grafiti Team Leader
7 - Grafiti Team
6 - Ghetto Cleaner
5 - Gangster
4 - Dealer
3 - Baby Dealer
2 - Newbie
1 - Suspend

Hvala na čitanju aplikacije unaprijed,
srećno ostalim kandidatima!
-Fare Keksic

Swain Darkiin

Player
Player
Cestitamo, pozvani ste na interview za The Families koji ce se odrzati sutra (Petak) 13/09/2024 u 20:00h
Budite u čekaonici 5 minuta prije početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom