Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appealm G.P. 1.1 (twink)| Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40160
Players nickname
Alex Lukic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 30, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/bDxEu43

Alex Lukic

Player
Player
Poštovani administratori, Želim izraziti iskreno žaljenje i ispriku zbog prekršaja pravila GP 1.1. twink. Shvatam ozbiljnost pravila i u potpunosti preuzimam odgovornost za svoje postupke. Prvi put je bilo slučajno i iskreno zaboravio sam javiti o istom, što prepoznajem kao propust s moje strane.Ako mi dopustite ponovno igranje na vašem serveru bio bi vam jako zahvalan. L.P.

Alex Lukic

Player
Player
Poštovani administratori, Želim izraziti iskreno žaljenje i ispriku zbog prekršaja pravila GP 1.1. twink. Shvatam ozbiljnost pravila i u potpunosti preuzimam odgovornost za svoje postupke. Prvi put je bilo slučajno i iskreno zaboravio sam javiti o istom, što prepoznajem kao propust s moje strane.Ako mi dopustite ponovno igranje na vašem serveru bio bi vam jako zahvalan. L.P.
Oprostite na uznemiravanju molioo bih vas da zanemarite ovu žalbu jer sam ja pogriješio te dobi odavno unban.oprostite na smetnji nadam se da me razumijete.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom