Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Hoshikage | Neformalna Organizacija

B0jke

Player
Player
Joined
May 5, 2022
Messages
56
Ime naše porodice: Hoshikage

Leader porodice: Bojke Palicca ID 23807

Broj kuće porodice: 1410

Discord Leadera Porodice: B0jke#4115

Forum Link od vlasnika porodice: B0jke

Istorija porodice:

Hoshikage: Uspon iz Tokija do Grand RP
Porodica Hoshikage, osnovana 1950-ih u Tokiju, bila je poznata kao jedna od najmoćnijih mafijaških organizacija u Japanu. Njihova reputacija se gradila kroz godine strateških poteza, preuzimanja kontroli nad ključnim industrijama i rešavanja rivalstava. Na čelu porodice stajao je Bojke Palicca, lider poznat po svojoj strateškoj genijalnosti i nepopustljivosti.
Krajem 1980-ih, situacija u Japanu postala je sve složenija zbog porasta rivalnih organizacija i političkih pritisaka. Da bi obezbedili svoju budućnost i preživeli, Hoshikage je odlučila da iskoristi naprednu tehnologiju i tajne metode za prelazak u novi svet. Ovaj plan je uključivao otvaranje portala koji će ih odvesti iz Tokija direktno u Grand RP.
Po dolasku u Grand RP , porodica Hoshikage je shvatila da će im biti potrebno vreme i strategija da se prilagode i uspostave svoju moć u ovom novom svetu. Grad je bio prepun rivalnih frakcija i moćnih igrača, a njihova ambicija je bila jasna – da postanu jedna od top 10 najmoćnijih organizacija u Grand RP.
Stvaranje Infrastrukture:
Po dolasku, Hoshikage je odmah započela sa izgradnjom infrastrukture potrebne za svoje operacije. Koristili su svoje prethodno znanje i resurse da uspostave baze, regrutuju ključne članove i postave temelje za svoje delovanje u gradu.
Formiranje Saveza i Strategija:
Bojke Palicca, sada u novom telu kao žena zbog radikalnih medicinskih procedura koje su koristili tokom prelaska, prepoznala je važnost formiranja saveza s uticajnim frakcijama i pojedincima u Grand RP. Kroz mudre pregovore i strateške dogovore, porodica je uspela da izgradi snažne veze i obezbedi podršku koja im je bila potrebna.
Preuzimanje Kontrole:
Hoshikage je planirala precizne i ciljne operacije za preuzimanje kontrole nad ključnim sektorima u Grand RP, uključujući kriminalne aktivnosti, trgovinu i politički uticaj. Njihova sposobnost da efikasno upravljaju različitim aspektima života u gradu omogućila im je da brzo napreduju.
Osvajanje Reputacije:
Da bi se osigurali kao ozbiljan igrač u Grand RP, Hoshikage je organizovala spektakularne događaje i uspešne operacije. Njihova prisutnost je postala neizbježna, a reputacija im je omogućila da steknu poštovanje i strah među rivalima.
Kontinuirana Adaptacija:
Dinamičnost Grand RP zahtevala je stalnu prilagodbu. Hoshikage je redovno ažurirala svoje strategije kako bi ostala korak ispred svojih protivnika i nastavila da širi svoj uticaj.

Nadam se da vam ova priča odgovara i da će obogatiti vaše roleplay avanture u Grand RP!

Pravila Porodice:
1: Nema krsenja Gradskih Pravila - opomena - pa suspand - pa kick
2: Nema vredjanja Clanova porodice kao i bilo kojih drugih igraca u gradu - Kick
3: Nema kradje familijarnih stvari i ubijanja izmedju clanova - Suspend - pa kick
4: Ne odazivanje i ne dolazenje na evente - Upozorenje - 3 upozorenja - Suspend

Rankovi:

10.Oyabun (Glavni vođa)
9.Kobun (Desna ruka Oyabuna)
8.Shatei (Viši član)
7.Saiko-komon (Savjetnik)
6.Waka-gashira (Mladi vođa)
5.Kyodai (Stariji član)
4.Shingi (Razina ispod Kyodai)
3.Shingi-bucho (Vođa grupe)
2.Boryokudan (Obični član)
1.Kobun-hai (Pristupnik/novajlija) / suspend



Fam outfit:
Logo:
 
Top Bottom