Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42700
Players nickname
Nikola Graterii
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Sep 12, 2024
Time
19:46
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/815294/#post-2873094

Nikola Grateri

Player
Player
Postovana Administracijo. Dobio sam ban za G.P 1.4
Na samom pocetku igranja nisam znao kako sve funkcionose i koja su pravila oko deljenja naloga i ostalog. Naime kupio sam sestricu rockstar akaunt koji se vodio na mom mailu. Kada sam ja krenuo raditi svoj akaunt na grandu nisam imao pojma da je on igrao grand, tek kada mi je rekao da se ulogirao sa tim akauntom. Odmah sam se javio Muji i sve mu objasnio i rekao da cu kupiti novi gta preko stima na sto mi je on rekao da samo ostavim svoj ID i ja sam nastavio redovno igrati. Mislio sam da je ovo uzeto u obzir i zanemareno posto nisam dobio nikakav ban ili kaznu. Misleci da je problem resen juce sam se prijavio za admina i dobio ban za 1.4.
Ovo je prvo veliko pravilo koje sam prekrsio i stvarno mi je krivo iz razloga sto sam to napravio u neznanju. Ne bih zeleo da ovo stane na put mom daljem igranju jer stvarno imam lepe uspomene sa ovog servera. Nadam se da cete razmotriti ovo i pruziti mi jos jednu sansu kako bih mogao nastaviti igrati i zabavljati se.
Srdacan pozdrav .

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Potvrdjena 3 naloga, samo main moze dobit unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom