Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39290
Players nickname
Luka Ashenhurts
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Sep 13, 2024
Time
13:44
Proofs
https://imgur.com/a/LhOvr2x

Luka Darkflow

Player
Player
Joined
Jun 4, 2024
Messages
89
Poštovani GRAND ROLEPLAY tim,

Želim da izrazim svoje iskreno izvinjenje zbog incidenta koji je doveo do izricanja zabrane igranja na vašem serveru GP 1.4. Razumem da je moje ponašanje bilo neprimereno i da je prekršilo pravila i standarde koje ste postavili za ovu verziju igre.

Svestan sam ozbiljnosti situacije i želim da vam se iskreno izvinim zbog neprijatnosti koje sam prouzrokovao. Moje postupke nisam pravilno procenio, i sada shvatam kako su oni mogli negativno uticati na iskustvo drugih igrača i na celokupnu zajednicu na serveru.

Trenutno sam u procesu analize svojih grešaka i posvećen sam učenju svih pravila i smernica koje vaša zajednica postavlja. Želim da naglasim da mi je zaista žao što sam napravio ove greške i da sam spreman da učinim sve što je potrebno kako bih se poboljšao i doprineo zajednici na pozitivan način.

Molim vas da uzmete u obzir moje iskreno kajanje i posvećenost da ispravim svoje greške. Ako mi pružite drugu priliku, obećavam da ću se truditi da budem odgovoran i konstruktivan član zajednice.

Hvala vam na razumevanju i strpljenju. Radujem se mogućnosti da se vratim i doprinosim vašem serveru na bolji način.

S poštovanjem,

Luka Ashenhurts.


 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom