Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Diangelo Baley
Suspect ID
40073
Date of violation
May 7, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Oss8k4ys5x8

Hector Ster

Player
Player
Postovana administracijo spomenuti gospodin sa ID:40073 na datum 07.05.2024 radio je bug dok je bio sa lottery tikete i nadam se da ce te da proverite ovog gospodina zasto je radio tako i kako do sad nije bio kaznjen zbog tog sto je radio.

Misal Sacy

Player
Player
Postovana administracijo spomenuti gospodin sa ID:40073 na datum 07.05.2024 radio je bug dok je bio sa lottery tikete i nadam se da ce te da proverite ovog gospodina zasto je radio tako i kako do sad nije bio kaznjen zbog tog sto je radio.
bio je kaznjen za tu situaciju za koju je dobio Blacklistu pa unban uz brisanje kuce i para😉

Hector Ster

Player
Player
Postovana administracijo pred da dobija bl gospodin je stavio na fam balans pare od familije CICMICOVCI i da niko od lidera nije hteo da ga upozori zato sto hteli su da mu pomognui znali su da ce da dpbije bl sa projekta.Molim da se fino razgleda ovaj slucaj zato sto mislim da nije uredu da se radi to na ovom predivnom projektu hvala na razumevanju :coffee:

Tone_Capone

Leader
Leader
Postovana administracijo pred da dobija bl gospodin je stavio na fam balans pare od familije CICMICOVCI i da niko od lidera nije hteo da ga upozori zato sto hteli su da mu pomognui znali su da ce da dpbije bl sa projekta.Molim da se fino razgleda ovaj slucaj zato sto mislim da nije uredu da se radi to na ovom predivnom projektu hvala na razumevanju :coffee:
Approved - Unban appeal I Mujo Simba Kao sto se moze vidjeti na ovoj zalbi sam dobio unban uz brisanje stvari kao kaznu za prekrseno parvilo, dok sam ja bio na banu Mujo je pregledao sve sto se radilo prije i tokom banovanja za tu situaciju ja sam te pare vradio preko fam balansa koji mi je porez uzeo dosta pare koje sam bio duzan svojim članovima porodice nakon sto sam dobio unban jedan dio para sam podigo iz razloga jer su mi dobri drugari iz fama htjeli pomoci da bidam biznis na aukciji. Na administraciji je sad sta ce osluciti ali kao sto sam rekao te pare su bile vracene jer je 80% toga bilo dug i nisam ni slutio da cu dobiti BL sa servera zbog lutrija tiketa...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom