Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29669
Players nickname
Milan Dokmann
Suspect ID
60162 64531
Date of violation
Sep 15, 2024
Time of violation
10 44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wDpwxpBjvPE

lanmi miami 0

Player
Player
Bio sam na fabrici usao sam da rentam auto policajac vadi tejzer i vice daj pasos ja sam izasao da mu dam pasos i on me je uhapsio.Posle su moji iz fama govorili da nesme da me hapse posle ooc eventa oni to nisu slusali.Trazio sam kasnije od njih u celiji da se spusti administacija ali nisu dopustili.PREGLEDAJTE POV DETALJNO.Trazim da se kazne!!!

Popke Sumar

ШУМАР!
Player
Bio sam na fabrici usao sam da rentam auto policajac vadi tejzer i vice daj pasos ja sam izasao da mu dam pasos i on me je uhapsio.Posle su moji iz fama govorili da nesme da me hapse posle ooc eventa oni to nisu slusali.Trazio sam kasnije od njih u celiji da se spusti administacija ali nisu dopustili.PREGLEDAJTE POV DETALJNO.Trazim da se kazne!!!
druze ne seckaj pov i daj duzi pov

Jokili01

Player
Player
Sta oc event je bio i sta ti mozes da radis sta os, i zasto ne pokazes deo pre hapsenja, pricas na bubici , ti krsis mg i video ne moze da vazi, jer seckas delove

Last edited:

crni amirr

Player
Player
druze imam ceo pov kako sam te hapsio kao prvo imao sam trazeno lice koje stoji 15 minuta kod bolnice i ja sam samo od tebe trazio pasos jer si izaso iz bolnice i hteo sam da proverim ako si trazen da si slagao za oc event jer je to trazeno lice tu bilo preko 15 minuta nakon toga ti si odbijao da mi das pasos i reko si mi da si retard ja tebe kao prvo nebi ni pretresao samo da vidim da li si trazen ti si odbijao i vredjao tako da me nista ne zanima oc event to je jedino ako sam ti naso puske ili ako si krenuo na event i plus pijes magnezijum u sred rp situacije zoves visu silu i nesto tu pricas da se spusti

Veliki Panda

Player
Player
Druze ti si nas vredjao sve vreme pricao da smo retardi ja nzm ako si vec cist zasto odbijas da nam pokazes pasos samo smo i to trazili; ali ti si to odbio i krenuo da nas vredjas, mi imamo pravo da ti trazimo pasos jer imamo trazeno lice. Posle toga usledilo je hapsenje i kada smo te uhapsili oduzeli smo ti komunikaciju ali nekako su tvoji prijatelji iz familije nas cekali ispred zatvora i pucali! Kako to da su oni znali gde si ti ako smo ti oduzeli komunikaciju.

crni amirr

Player
Player
Sta oc event je bio i sta ti mozes da radis sta os, i zasto ne pokazes deo pre hapsenja, pricas na bubici , ti krsis mg
i plus pricas na bubicu i nemas pov kako si bio na eventu tako da jedino sto ti mozes kaznu da dobijes za mg 😉 i jos si oseko snimak kad sam ti brojo za tejzer i kako si bezo od mene kad sam ti trazio pasos i oseko si kad sam ti 3 puta trazio pasos ti si seo u auto sva 3 puta dok te nisam uhapsio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom