mlada nada granda, dobije 101 damage al idalje nekako ne pada?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!potrebno je primiti 106 damage-a da bi igrac pao a ne 100 ni 101mlada nada granda, dobije 101 damage al idalje nekako ne pada?
ne pametuj tipotrebno je primiti 106 damage-a da bi igrac pao a ne 100 ni 101
usput da ja kazem nesto, Discord overlay nema (kao ugasio je) kao inace "snima" preko nvidije de je ono mala ikona dole? Zadnja 2 metka ako stvarno iskusna osoba proveri na jos manjijim brzinama ovo je bukv robotska ruka trzaj brz ko nez sta, sumnjam da covek koristi bindovan cit a i kreno je pre naglo da postaje dobar pucac
Bolje da nisi nista kazao iskusput da ja kazem nesto, Discord overlay nema (kao ugasio je) kao inace "snima" preko nvidije de je ono mala ikona dole? Zadnja 2 metka ako stvarno iskusna osoba proveri na jos manjijim brzinama ovo je bukv robotska ruka trzaj brz ko nez sta, sumnjam da covek koristi bindovan cit a i kreno je pre naglo da postaje dobar pucac
Jbg ninade kamacho
Nvidia ima opciju da se iskljuci da se vidi ono da li je ukljucen instant mikrofon i tousput da ja kazem nesto, Discord overlay nema (kao ugasio je) kao inace "snima" preko nvidije de je ono mala ikona dole? Zadnja 2 metka ako stvarno iskusna osoba proveri na jos manjijim brzinama ovo je bukv robotska ruka trzaj brz ko nez sta, sumnjam da covek koristi bindovan cit a i kreno je pre naglo da postaje dobar pucac
Jbg ninade kamacho
character ima od 103 do 106 dmg hahhhahahaamlada nada granda, dobije 101 damage al idalje nekako ne pada?