Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

skevaaa_

Player
Player
Joined
Jul 18, 2024
Messages
31
Ime:Vale
Pol:Muski
Starost:16
Rasa:Belac
Nacionalnost:Crnogorac
Mesto rođenja:podgorica
Otac:Miodrag
Majka:Jelena
Težina:120kg
Visina:185cm
Boja očiju:Kafena
Boja kose:Bijela
Tetovaže:Leva noga,Desna noga,Obe ruke
Prednosti:Vredan,Uporan,Lojalan
Slabost:Kratki zivci,zene,alkohol


Zivotna prica:

Vale se rodio u Podgorici. Ziveo je sa roditeljima dok nije napunio 20godina. Kada je napunio 20 godina odlucio je da je dovolno odrasto i pametan da moze se preseliti i kupio kucu i preselio se u Miror Park Blizu njegove kuce je zivela Emilia u kojoj se Vale zaljubio ali Vale nije hteo ni da se pozdravi sa Emiliom jel je Vale radio kriminalne stvari ko preprodavanje vutru i oruzja i zato je Emilia mislila da ce i Vale nesto lose napraviti ili je uvaliti u takve krim krugove. Otkako je Vale shvatio zasto Emilia nece se ni pozdraviti na njemu odlucio je da ne radi vise to i otisao je u SAHP gde je radio duze vreme ko pripadnik SAJ a kasnije i ko komandant stanice. Emilia kada je videla da Vale je posto visi cin u SAHP zaljubila se i ona u njemu po kracem periodu veze odlucili su se da sklope brak no ta idea nije bila podrzana od roditelja od strane Emilia. Emilia je odlucila da bude begalka pobegla je od kuce svoih roditelja i zajedno sa Valetom su se preselili u hotel u Los Santosu po kracem periodu Emilia je varala Vala.Vale od kako sazno da ga Emilia vara naso oruzje marke AK-74 i ubio Emiliu i njenog svalera pod imenom Pavle Eskobar. Otkako se desilo sve to policija je tragala 2 godina po Valeta i kada su ga nasli bio je optuzen za Dvostruko ubistvo i Bekstvo. Prvicna presuda je bila smrtna kazna streljanje a kasnije sa velikim naporima Valetovog advokata je doneta nova presuda koja je bila 25 godina zatvora i kazna od sumu 500.000 americkih dolara. Vale otkako je izasao iz zatvora vratio se u svoju kucu koja sad bila puna prasine i polomjenih prozora. Vale sada ima 52 godina i zivi normalan zivot.


Ishodi:

1- Vale moze da ide sam protiv dvojice zbog svoje neustrasivosti i preciznosti sa oruzjem.
2-Vale moze da koristi svo tesko naoruzanje ( light-mashine-gun, heavy-sniper, heavy-shotgun... i postuje pravilo P.D 1.6)
3-Vale može pretraživati lica sa bilo koje strane osobe.
4.Vale može pružati prvu pomoć, pretraživati, pljackati ljude, uzimati stvari s poda, vezuje,vuce i ubacuje u kola sa revolverom ili tejzerom u ruci.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom