By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!koji si ti jazavac, namestas ban dackuSve se vidi u povu.
Lizalice na bulju nam ne trebaju ja se duboko izvinjavam ali napusti zalbukoji si ti jazavac, namestas ban dacku
pa ne znam ko lize buljuLizalice na bulju nam ne trebaju ja se duboko izvinjavam ali napusti zalbu
Zabranjeno je da sa prica na drugi jezik u ic situaciju tako da dzabe si pokrenio ovaj republikanski referatDraga administracijo kao sto vidite pricamo drugim jezikom jer se znamo od prije dok sam bio kod 48842 u fam kojeg sam leavao skupa sa kolegama koji nisu htjeli da konstantno krse pravila i ne igraju roleplay, naše familije su u svađi i ja zbog starih kontakta nekad odem kod njih da pricamo i realno da ih malo smaram, znam kriv sam ali kao sto vidite video je veoma kratak i čovjek mi se osvećuje jer smo im ukrali 4 panela i krivo mu je sto mi ne krsimo pravila i sto mi kao familija rastemo i necemo da se zamaramo sa njima jker gubimo vrjeme u roleplayu i u biznisu ali oni uvijek započnu neku svađu na koju naš lider reaguje i upozorava nas na pravila i da sve radimo po pravilima. I tu dolazimo do tog sto sam vjerovao ovom 48842 i dok smo pricali grand mi je nesto bagovao i izbacivalo me iz igre vec 2 dana i bio sam ljut na to i molio bi vas da ovo sto je izuceno iz konteksta djelom zanemarite jer su ovo normalne rijeci svakog igraca na ovoj igrici ako mu igrica puca. Hvala
oZabranjeno je da sa prica na drugi jezik u ic situaciju tako da dzabe si pokrenio ovaj republikanski referat
pov?ovo nije ic situacija jer je on na sve to pristao
JbgLizem bulju bozi
ja sam to zasluzio to sto ste vi i vasa cela familija ljubomorni nije moj problemLizes mu bulju jer ti je dai 8 cuti molim te
Nikola Pajer sa poznatu definiciju od blata do zlata na kraju zavrsava karijeru od zlata do blataLizes mu bulju jer ti je dai 8 cuti molim te
jadno sta ljudi rade zbog 4 panelaSve se vidi u povu.
Nije bate za 4 panela nego je poenta da ti dodje pamet da ucis od svoje greskejadno sta ljudi rade zbog 4 panela
didice unistavas djeci igricu svojim kacenjem dida idi radi nesto u zivotu ne ubijaj djeci zabavuSve se vidi u povu.
jadno da pokusavas djete ugasit xD razocarenje.Sve se vidi u povu.