Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57756
Players nickname
Tajler DiMarzio
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Sep 21, 2024
Time
13:40
Proofs
.

Tajler DiMarzio

Player
Player
Postovani admini.Danas sam dobio ban na ovom odlicnom serveru.Pritom sam mislio da nije donesena ispravna odluka.Zato sam ovako napisao gospodinu sovi avos koji mi je dao taj ban."Gospodine Sova. Ja se stvarno izvinjavam vidim da sam dobio ban za 1.1,1.4,1.8.. Ali molim vas da ponovno vidite ili nesto jer ja stvarno imam samo dva profila znaci jedan svoj i twink.Moj prvi profil je vec dobio permu tako da cijelo vrijeme igram na twinku. Molim vas pogledajte u logove ili gdje vec ali ja nikad nisam dao neke stvari sebi sa drugog accounta. Nisam nikakve pare davao sebi sa maina ili sa twinka. Takodjer mozda ste me banali jer jednom sam bio kod drugara i onda sam se na njegovom kompjuteru ulogirao na svoj grand racun. Ako je do toga rijec ja se duboko izvinjavam jer to je bilo davno i nisam znao sta radim.nisam znao da to moze biti kaznjivo. ako bi mi ste dali samo jos jednu sansu ja vas molim i obecajem da se nikada nece ponoviti jer stvarno nisam znao da se ne smijem ulogiravati na drugarovom kompjuteru. a ako nije do te situacije moozda je jer sam sa svog PC-a se jednom logirao sa 3 mailom na spanjolski server ali on stvarno nema veze sa srpskim ja ne mogu preko spanjolskog sebi na srpski davati stvari.Istinski se ispricavam i duboko vas zamoljavam da maknete kaznu i stvarno se kunem da nikada se nece ponoviti. moje akcije su se desile davno i tada nisam znao sto se smije sto ne smije.samo sam uzivao na serveru i eksperimentirao.ne bih volio dobiti zabranu da ikad opet igram grand jer stvarno volim ovaj server i ove ljude.Molim vas gospodine Sova Avos oprostite mi.Nadam se da razumijete i hvala vam."Na to je gospodin Sova Avos meni odgovorio da Muja/Abraham odredjuju hocu li dobiti unban ili ne.Rekao mi je da stavim naslov "G.P 1.1 I Sova Avos" i da napisem ovdje sve sto sam njemu napisao.Tako da sam to upravo i uradio.Jako bih vas zamolio da dobijem unban jer kao sto sam i rekao ovo je jedan prekrasan server i prekrasni ljudi i admini.Gresku sam napravio ne svjesno i prije dosta vremena.Hvala vam unaprijed i nadam se da cete posteno odluciti.Puno srece i zahvaljujem ponovno.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Potvrdjen G.P 1.1, nije appelable twink

Status
Not open for further replies.
Top Bottom