By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Odbrojao mu 5sec u 3 sec videaSve ti je lijepo odbrojano, to sto se kod tebe ne cuje, tvoj problem. Brojanje
Brojis mu na ogradi to nije tvoj posed...Sve ti je lijepo odbrojano, to sto se kod tebe ne cuje, tvoj problem. Brojanje
Mislim da nisi kompatibilan da rijesavaš/komentarišeš žalbu na forumu u kojoj nisi umiješan. Da li sam ja njemu dobro ili loše brojao, to neka odluči administracija. Uglavno odbrojano mu je. Ako je neki problem, neka admin da warn na porodicu i "mirna Bosna".Odbrojao mu 5sec u 3 sec videa
Ti neki GTA geodetski tehničar ili? Izvini nisam te prepoznao.Brojis mu na ogradi to nije tvoj posed...
Ista situacija kao ovde
Pa eto sad znas za buduce.Mislim da nisi kompatibilan da rijesavaš/komentarišeš žalbu na forumu u kojoj nisi umiješan. Da li sam ja njemu dobro ili loše brojao, to neka odluči administracija. Uglavno odbrojano mu je. Ako je neki problem, neka admin da warn na porodicu i "mirna Bosna".
Ti neki GTA geodetski tehničar ili? Izvini nisam te prepoznao.