Leader za National Guard | Henesy Keen
1. Vaše ime IRL : Filip
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 3-8h
5. Vaš Discord : reddington0001
6. Vaše ingame ime : Henesy Keen
7. Vaš ID : 62094
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1: Od pocetka mog roleplay-a najvise sam bio u NG-ju i to je po meni najzanimljivija organizacija. Jako mi se svidja kako funkcionise ova organizacija zbog stalne akcije koja se dogadja.
2.2: Prva organizacija u kojoj sam bio bio je bas NG u kom sa bio 23 rank i tacno znam kako sve funkcionise (Ammo run-ovi, banke, nosac aviona...) Te bi kao lider znao voditi ljude na sve ove navedene
2.3. Imam vec sve spremne ljude za high komandu koji su mozda cak i iskusniji od mene i kada ja ne budem verujem da bi oni vodili organizaciju odlicno. Imam i spremne ljude koji ce obucavati nove vojnike
3. Vas savet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji.
3.1: Regrutacija bi se odvijala na svaka od 3-7 dana. Svako ko bi hteo da se pridruzi u vojsku morao bi da ima 7 godina u gradu. Nakon regrutacije svi novi vojnici bice obuceni kako treba raditi i nakon toga ce biti rasporednjeni na kapije i polako ce krenuti da rade svoj posao.
3.2 Kada se zavrsi dan bira se radnik koji je taj dan bio najbolji i on dobija bonus od 100.000$ dok ostali dobijaju bonuse od 30.000$.
3.3 Bilo kakva vrsta toksicnosti kako prema kolegama iz NG-a tako i prema kolegama iz ostalih drzavnih organizaciji bila bi strogo zabrnjanjena i kaznila bi se sa suspendom od 48h.
3.4 Patrol log ce biti obavezan i svako ko je u organizaciji morace da ga popunjava. Popunjavanjem svog patrol loga mogu videte kako ljudi iz moje organizacije rade i na osnovu toga bi mogao da im dajem rank-upove i bonuse.
Pravila za clanove:
1.Zabranjeno je korumpiranost (kazna black lista).
2.Kada high komanda zove na 10-1 vojnici su u obavezi da dodju na 10-1 i da samo jedan ostane po kapiji. (ko ovo ne bude postovao icice na suspend 24h)
3.Zabranjena je svaka vrsta kradje iz skladista (Ko to bude krsio bice okacen i dobice ban)
RANKOVI:
1.Suspend 48h
2.Suspend 24h
3.Suspend 12h
4.Vojnik na obuci
5.Mladji vojnik
6. Vojnik I
7. Vojnik II
8. Vojnik III
9. Stariji Vojnik
10. Iskusniji Vojnik
11. Vojna policija
12. Vojna policija I
13. Vojna policija II
14. Kobra na obuci
15. Kobra
16. Kobra Elite
17. Zamenik vodje Vojne Policije
18. Zamenik Vodje Kobri
19. Glavni u vojnoj policiji
20. Vodja Kobri
21. Potporucnik
22. Porucnik
23. Supervizor
24. Potpukovnik
25. Pukovnik
26. Kapetan
27.Major
28. Brigadni General
29. Zamenik Generala
30. General
Kodovi:
KOD A- Pucanje Igrice
KOD B- F8+U
10-1 Stati na liniju koja je ispred Baraka a
10-2 Negativno (ne)
10-3- Stati sa koriscenjem radija ili gasim radio
10-4 Potvrdno (da)
10-5- Ponoviti ono sto je poslednje receno na radiju
10-6- Ignorisite ono sto je poslednje receno na radiju
10-7 Odlazan na pauzu ili sa duznosti
10-8 Dolazak na duznost
10-10 - pucanje
10-20 Lokacija
10-99 situacija koja se desavala se zavrila
1. Vaše ime IRL : Filip
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 3-8h
5. Vaš Discord : reddington0001
6. Vaše ingame ime : Henesy Keen
7. Vaš ID : 62094
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1: Od pocetka mog roleplay-a najvise sam bio u NG-ju i to je po meni najzanimljivija organizacija. Jako mi se svidja kako funkcionise ova organizacija zbog stalne akcije koja se dogadja.
2.2: Prva organizacija u kojoj sam bio bio je bas NG u kom sa bio 23 rank i tacno znam kako sve funkcionise (Ammo run-ovi, banke, nosac aviona...) Te bi kao lider znao voditi ljude na sve ove navedene
2.3. Imam vec sve spremne ljude za high komandu koji su mozda cak i iskusniji od mene i kada ja ne budem verujem da bi oni vodili organizaciju odlicno. Imam i spremne ljude koji ce obucavati nove vojnike
3. Vas savet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji.
3.1: Regrutacija bi se odvijala na svaka od 3-7 dana. Svako ko bi hteo da se pridruzi u vojsku morao bi da ima 7 godina u gradu. Nakon regrutacije svi novi vojnici bice obuceni kako treba raditi i nakon toga ce biti rasporednjeni na kapije i polako ce krenuti da rade svoj posao.
3.2 Kada se zavrsi dan bira se radnik koji je taj dan bio najbolji i on dobija bonus od 100.000$ dok ostali dobijaju bonuse od 30.000$.
3.3 Bilo kakva vrsta toksicnosti kako prema kolegama iz NG-a tako i prema kolegama iz ostalih drzavnih organizaciji bila bi strogo zabrnjanjena i kaznila bi se sa suspendom od 48h.
3.4 Patrol log ce biti obavezan i svako ko je u organizaciji morace da ga popunjava. Popunjavanjem svog patrol loga mogu videte kako ljudi iz moje organizacije rade i na osnovu toga bi mogao da im dajem rank-upove i bonuse.
Pravila za clanove:
1.Zabranjeno je korumpiranost (kazna black lista).
2.Kada high komanda zove na 10-1 vojnici su u obavezi da dodju na 10-1 i da samo jedan ostane po kapiji. (ko ovo ne bude postovao icice na suspend 24h)
3.Zabranjena je svaka vrsta kradje iz skladista (Ko to bude krsio bice okacen i dobice ban)
RANKOVI:
1.Suspend 48h
2.Suspend 24h
3.Suspend 12h
4.Vojnik na obuci
5.Mladji vojnik
6. Vojnik I
7. Vojnik II
8. Vojnik III
9. Stariji Vojnik
10. Iskusniji Vojnik
11. Vojna policija