Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Henesy Keen

Player
Player
Leader za National Guard | Henesy Keen

1. Vaše ime IRL : Filip
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 3-8h
5. Vaš Discord : reddington0001
6. Vaše ingame ime : Henesy Keen
7. Vaš ID : 62094

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1: Od pocetka mog roleplay-a najvise sam bio u NG-ju i to je po meni najzanimljivija organizacija. Jako mi se svidja kako funkcionise ova organizacija zbog stalne akcije koja se dogadja.

2.2: Prva organizacija u kojoj sam bio bio je bas NG u kom sa bio 23 rank i tacno znam kako sve funkcionise (Ammo run-ovi, banke, nosac aviona...) Te bi kao lider znao voditi ljude na sve ove navedene

2.3. Imam vec sve spremne ljude za high komandu koji su mozda cak i iskusniji od mene i kada ja ne budem verujem da bi oni vodili organizaciju odlicno. Imam i spremne ljude koji ce obucavati nove vojnike

3. Vas savet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji.

3.1: Regrutacija bi se odvijala na svaka od 3-7 dana. Svako ko bi hteo da se pridruzi u vojsku morao bi da ima 7 godina u gradu. Nakon regrutacije svi novi vojnici bice obuceni kako treba raditi i nakon toga ce biti rasporednjeni na kapije i polako ce krenuti da rade svoj posao.

3.2 Kada se zavrsi dan bira se radnik koji je taj dan bio najbolji i on dobija bonus od 100.000$ dok ostali dobijaju bonuse od 30.000$.

3.3 Bilo kakva vrsta toksicnosti kako prema kolegama iz NG-a tako i prema kolegama iz ostalih drzavnih organizaciji bila bi strogo zabrnjanjena i kaznila bi se sa suspendom od 48h.

3.4 Patrol log ce biti obavezan i svako ko je u organizaciji morace da ga popunjava. Popunjavanjem svog patrol loga mogu videte kako ljudi iz moje organizacije rade i na osnovu toga bi mogao da im dajem rank-upove i bonuse.

Pravila za clanove:

1.Zabranjeno je korumpiranost (kazna black lista).
2.Kada high komanda zove na 10-1 vojnici su u obavezi da dodju na 10-1 i da samo jedan ostane po kapiji. (ko ovo ne bude postovao icice na suspend 24h)
3.Zabranjena je svaka vrsta kradje iz skladista (Ko to bude krsio bice okacen i dobice ban)

RANKOVI:
1.Suspend 48h
2.Suspend 24h
3.Suspend 12h
4.Vojnik na obuci
5.Mladji vojnik
6. Vojnik I
7. Vojnik II
8. Vojnik III
9. Stariji Vojnik
10. Iskusniji Vojnik
11. Vojna policija
12. Vojna policija I
13. Vojna policija II
14. Kobra na obuci
15. Kobra
16. Kobra Elite
17. Zamenik vodje Vojne Policije
18. Zamenik Vodje Kobri
19. Glavni u vojnoj policiji
20. Vodja Kobri
21. Potporucnik
22. Porucnik
23. Supervizor
24. Potpukovnik
25. Pukovnik
26. Kapetan
27.Major
28. Brigadni General
29. Zamenik Generala
30. General

Kodovi:
KOD A- Pucanje Igrice
KOD B- F8+U
10-1 Stati na liniju koja je ispred Baraka a
10-2 Negativno (ne)
10-3- Stati sa koriscenjem radija ili gasim radio
10-4 Potvrdno (da)
10-5- Ponoviti ono sto je poslednje receno na radiju
10-6- Ignorisite ono sto je poslednje receno na radiju
10-7 Odlazan na pauzu ili sa duznosti
10-8 Dolazak na duznost
10-10 - pucanje
10-20 Lokacija
10-99 situacija koja se desavala se zavrila

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za NG koji će se dešavati u Sredu 25/09/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom