Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 6.3 | Bonnie Sanches

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56293
Players nickname
Toni Morata
Administrators nickname
Bonnie Sanches
Date
Sep 24, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/dV4CVj6

ccaki

Player
Player
Poštovana Administracijo ja se zaista izvinjavam zbog incidenta koji se desio ja priznajem da sam prekršio ovo provilo u neku ruku ali čim sam doznao meni je drugar imao masku koja mu nije trebala i nudio mi je besplatno već duže vrijeme ja sam je uzeo i odma vratio u skladište ja sve sto sam uzeo iz skladišta sam i donio na kraju jednu masku iz skladišta ona je i vraćena ja sam mogo Vratit masku u skladište i prije toga incidenta i onda uzet masku od druga i prodati ID 54614 onda nebi bila kradja stvar je do toga da nije u moje svrhe ako sam je na kraju i vratio meni bi drug opet na kraju dao jednu ja se duboko izvinjavam i zatražio bi drugu šansu sa obećanjem da se neće nikad ponoviti jel i ranije nikad nisam imao ovakvih problema i ovo mi se prvi ban na ovom accountu i zaista mi je zao i drastično se kajem hvala unapred i prihvatam money wipe ja na accountu imam oko 5 milliona tako da ću naučit lekciju i neće mi vise padati na pamet ovako nešto

ccaki

Player
Player
Sad kad razmislim ovo nije kradja u moje svrhe (G.P 6.3) jel da jeste ja kad sam je prodo nebi naknadno vratio novu masku koja nije vadjena toga dana nit od strane mene nego bi ostala kod onog lika ne razumijem kako je to u moje svrhe ako sam je vratio u skladište 23.04.2024

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom