Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42543
Players nickname
Emro White
Suspect ID
25253 63109
Date of violation
Sep 23, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/COWGLbYY1dk?si=L2GTMEjNucTQM4_m

Emro Bomba

Player
Player
Sve se vidi na POV-U

"MG" 2x na pocetku pova se vidi kako me prepoznaje a nemam mi ni pasos niti ista ( takodjer se vidi na POV-U kako prica da mi je zapisao moj ID na papiric )
"PG" Na povu se vidi kako udara autom od kamen veliki pored ceste i nastavlja da vozi kao da se nista nije desilo..
"FAILRP" Pise mi kazne i ispisuje mi wanter level bez mojih licnih podataka ( Nema mi pasos niti ista )

Lp Emro White...

Kada su mi setali wanted i kazne ispisali bez ikakvih podataka mojih..

POV 1 WANTED:

POV2 KAZNA:

Djomla Luxury

Player
Player
Trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite ceo pov u jednom snimku Rok: 10h

Last edited:

Emro Bomba

Player
Player
dostavio sam ti dovoljno dokaza, imaju snimci na kratko kako su mi ispisali kazne i wanted levele.. sta da ti saljem snimak kako se vozam u autu dostvaio sam tu pov od pocetka situacije ne znam u cemu je problem?

Luka Darkflow

Player
Player
Sta ce ti duzi POV decko ti je snimio celu situaciju od kako je usao u PD stanicu POV traje skoro 7min i ti hoces duzi POV e moj ti na sta vi sspadate :D

StarShopping

Player
Player
dostavio sam ti dovoljno dokaza, imaju snimci na kratko kako su mi ispisali kazne i wanted levele.. sta da ti saljem snimak kako se vozam u autu dostvaio sam tu pov od pocetka situacije ne znam u cemu je problem?
Dostavi video kako radis f1 mozda ce pomoci

Emro Bomba

Player
Player
imas pov i snimke kako mi je napisano bez razloga kazna i wanted doso sam u stanicu da vidim u cemu je problem. dostavlje je pov od cijele situacije i ti mi trazis duzi pov, ne znam u cemu je problem??

Emro Bomba

Player
Player
Ne mislim da sam dužan imati duži pov od dostavljenog s obzirom da nije u pitanju event. Ukoliko navedeni igrači imaju POV koji dokazuje suprotno od onoga što sam okačio, nemam ništa protiv toga da oni dostave ukoliko je potrebno.

Također smatram da sam dostavio dovoljno dug pov trajnosti 7min gdje se jasno vidi kršenje više navedenih pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom