Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za National Guard I Nesa Linnin I 53542

Status
Not open for further replies.

Nesa Lininn

Leader
Leader
Joined
Jan 5, 2024
Messages
55
1. Vaše ime IRL Nesa
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 4-8h
5. Vaš Discord nesanpc1
6. Vaše ingame ime Nesa Linnin
7. Vaš ID 53542

Dodatne informacije

1. Lider za NG (National Guard)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.1S'obzirom da imam godina koliko imam, smatram da sam odgovoran . Ne odolevam iskusenjima i pritiscima vec se stabilno ponasam u odredjenim situacijama . Naucio sam dosta stvarim tokom svoje karijere na grandu, znam sve oko poslova bio sam sa iskusnim ljudima i dosta sam od njih naucio . Pocetno iskustvo sam stekao tako sto sam pratio sta rade iskusniji od mene, bio uz njih i od njih sve naucio. Imam ideju kako Ng treba da izgleda, kako ce RP biti poboljsan , imam ljude koji su spremni da budu aktivni i uz mene da ojacaju ovaj NG.
1.2 Do cinova bi se dolazilo direktno po zasluzi za HC bi imao najaktivnije i ljude sa dosta iskustva i znanja koji bi bili tu uz mene i ostale kolege, kao i sto bi ukinuo svadje izmedju organizacije koje imaju velike sankcije.
1.3 Svakog dana bi najaktivnijim ljude iz organizacije bi posmatrao kako rade te bi davao odredjene bonuse cesto od svog dzepa
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
NG se mora sastojati od clanova koji znaju RP pravila i sami ih primenjuju . Da se sve resava na lep RP nacin oko zalbi i ostalih stvari a ne oko foruma, na tome cu se bazirati. Bazicaru se da ima vise radara po gradu koji su staticni za razliku od prethodnih NG-a u kojima nema uopste toga . Imam ideje kako ce izgledati posebne jedinice i vojne operacije .Trazio bih od svoje HC ekipe da ispituju svaki dan pravila i nacin rada NGa kako niko ne bi zaboravio i nacinio neku gresku koja bi uticala na los RP na serveru .Trudio bih se da radim regrutacije da sto vise. Cesto bi radio akcije i vojne operacije koje bi imale 2 dela. Prvi bi bio test snage i izdrzljivosti a drugi rukovanje oruzijem.
Svi aktivni clanovi bi bili nagradjeni
-Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom. -Truditi se da NG ne stvara lose misljenje drugim organizacijama nego da bude dobra sa svim organizacijama. -Aktivnos clanova nagradjivao bih Rank-up kako bih im dao dodatnu volju i zelju za jos veci trud i rad. -Pod mojim mandatom glavna stvar ce biti veliki broj raznih akcija kako bi dodao dodatnu aktivnost i zainteresovanje za moju organizaciju.
 

Nemanja Zajcev

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Mar 13, 2022
Messages
1,478
Čestitamo, pozvani ste na interview za NG koji će se dešavati u Sredu 25/09/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom