Dobro vece mujo , javio sam ti se da bi ti se izvinio sto sam te izvredjo tebe i tvoju porodicu ja ti se izvinjavam iz dna mog srca.Grand je najbolji projekat na kome sam ikad igrao ja licno zelim da se izvinim sto sam vredjao projekat i tebe.Ako bi mogao da mi das jos jednu priliku na ovom najboljem projektu ikada, ali kako je doslo da izvredjam tebe i projekat je bilo tako sto sam bio u zatvoru i cekao da moja kazna istekne za sta sam ucinio ranije kamerica mi nije radila i lik kojem sam vredjao roditelje ili ti G.P. 3.2 ja sam dobio ban na 7 dana i to je okej sto sam ja dobio kaznu ali sam se iznervirao kako lik kojeg sam izvredjao on je ranije meni izvredjao sve po spisku i u tom trenutku sam se iznervirao i nisam vise heteo ikada da upalim igricu.Evo sad proslo je tacno mesec dana od moje Blackliste i vec mi nedostaje druzenje sa durgarima i uzivanje na najboljem projektu.I sad se kajem za sve sto sam ti rekao i nije samo zbog projekta nego sto sam tebe izvredjao zao mi je jako sto sam te izvredjao i ispo sam djubre prema tebi.Ja te molim da mi das jos jednu priliku na grand projektu posto mi nedostaje.Prihvatam na bilo koje uslove (moneywipe...) bilo sta.Izvini Mujo.